Helaas, dit pand is verkocht

3031 SE Rotterdam

Op een dynamische locatie in het centrum van Rotterdam gelegen 3 (v/h 4)-kamerappartement op de 2e woonlaag met balkon en berging in de onderbouw.

Het appartement is zeer centraal gelegen aan de rand van het bruisende stadscentrum en maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex met een goede V.v.E. Daarnaast heeft het in de onderbouw de beschikking over een eigen berging. Het appartement is gelegen in een rustige woonomgeving en aan de achterzijde bevindt zich de ruime stadstuin (ca. 45 m²) vanwaar je uitzicht hebt op een brede groenstrook. In de directe omgeving zijn alle denkbare voorzieningen zoals verschillende winkels, supermarkten, een slijter, restaurants, openbaar vervoer en uitvalswegen aanwezig. Zo ligt het metrostation Oostplein op ca. 200 meter afstand, de gezellige winkelstraat en terrasjes op de Meent, de Oude Haven, de Groene passage, de markthal zijn op fiets-/loopafstand.

Deze woning is vanuit de stille verkoop verkocht! Benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact met ons op!

Niet gevonden wat u zocht? Schijf u dan vrijblijvend in en u wordt op de hoogte gehouden van ons nieuwe aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu HMJ Makelaardij