Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Eilandenweg 68
Capelle aan den IJssel
Referentie:MdH
Vraagprijs:Verkocht
Type:Herenhuis
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk
Perceeloppervlakte:197 m²
Totale woonoppervlakte:148 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1976
Inhoud:475 m³
Bouwlagen:3
Gebouwgebonden buitenruimte:9 m²
Externe Bergruimte :17 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja, Tuinkamer
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:Ja
Tuin breedte:6,7 m
Tuin diepte:12 m
Tuin oriëntatie:Zuid-Oost
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 (1 plaats)
Garage Types:Garagebox, Parkeerplaats
Parking:1

Comfort

Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Dakisolatie

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Capelle aan den IJssel, Capelle aan den IJssel
Oppervlakte:161 m², 36 m²

Royale 5 kamer tussenwoning met voor- en achtertuin inclusief nabij gelegen garagebox (nr. 64, ca. 17 m²) met eigen parkeerplaats.

Het betreft hier een zeer royale en goed afgewerkte 5 (voorheen 6) kamer herenhuis met voor- en achtertuin, nabij gelegen garagebox (nr. 64, ca. 17 m²) met eigen parkeerplaats. De woning is zonder meer perfect afgewerkt en voorzien van onder andere een tuingerichte woonkamer met houtkachel en een woonkeuken. Het geheel is gelegen op een ruim bemeten perceel van 197 m² eigen grond.

Perfecte locatie! De woning is kindvriendelijk gelegen in de gewilde "Eilandenbuurt", aan een rustig woonerf, in een groenrijke omgeving nabij scholen, openbaar vervoer (waaronder metro), winkelcentrum de Terp/Koperwiek en andere voorzieningen.

Indeling
Entree/hal met meterkast. Modern toilet met wandcloset, fonteintje en is geheel betegeld. De bijkeuken (2.65 x 2.40) is voorzien van handige opbergkast, wasmachine- en drogeraansluiting en beschikt over een plavuizenvloer. Daarnaast heeft de eigenaar de bijkeuken geïsoleerd.
Aan de voorzijde van de woning vindt u de zeer ruime woonkeuken (4.70 x 3.02). De keuken in L-opstelling heeft een 4-pits gasfornuis met RVS afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en voldoende opbergruimte middels lades en bovenkastjes.
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de riant uitgebouwde woonkamer (5.85 x 5.80) met houtkachel (Dik Geurts, 2015), convectorput en schuifpui welke uitkomt op de zonnige en fraai aangelegde achtertuin op het zuidoosten met achterom. Er is een gevel-breed zonnescherm geplaatst.
De totale living, voorzien van een luxe laminaatvloer met V-groef, bedraagt 55 m² waardoor u het gevoel van ruimte die deze woning biedt zonder meer ervaart.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot 3 (voorheen 4) ruime slaapkamers en badkamer.
De riante slaapkamer (5.80 x 3.02) aan de achterzijde, waar 2 slaapkamers zijn samengevoegd, geeft toegang tot het gevel brede balkon van ca. 9m² met zonnescherm en heeft een eigen entree naar de badkamer.
De andere 2 slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen, slaapkamer 2 (3.40 x 3.00) en slaapkamer 3 (2.71 x 2.45).
Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, horren (grotendeels) en HR++ beglazing.
De tussengelegen zeer ruime badkamer (2.99 x 2.71) is tevens vanaf de overloop bereikbaar. De badkamer is voorzien van douchecabine met hand- en regendouche, dubbele wastafel in meubel, tweede wandcloset, designradiator en is geheel betegeld tot het verlaagde plafond met inbouwspots.

2e verdieping:
De riante overloop (4.33x2.71) met cv- opstelling heeft een werkbank met opbergruimte en veel bergruimte achter de knieschotten. Mocht u het wensen, dan zit hier ook de aansluiting voor de wasmachine en droger. Uniek aan dit geheel, dat er ook een bergvliering aanwezig is. De vierde slaapkamer (4.33 x 3.00) beschikt over een dakraam (Velux) en veel bergruimte achter de knieschotten. De gehele achterzijde is voorzien van HR ++ beglazing.

Algemeen:
- Eigen grond
- Verwarming en warmwater middels cv-combiketel Intergas HR-ketel (2011);
- Voorzien van een nabij gelegen garagebox ( 5.83 x 2.79) met kanteldeur en eigen parkeerplaats;
- De locatie is perfect en kindvriendelijk, nabij scholen, openbaar vervoer (waaronder metro), winkelcentrum de Terp/Koperwiek) en andere voorzieningen;
- Oplevering in overleg.

KORTOM: DEZE ZEER ROYALE EENGEZINSWONING BIEDT ALLES WAT EEN (JONG) GEZIN NODIG HEEFT. MAAKT U SNEL EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING?!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht