Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Hattasingel 128
Rotterdam
Referentie:Archief light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, In woonwijk, Aan park
Perceeloppervlakte:163 m²
Totale woonoppervlakte:165 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1996
Inhoud:510 m³
Bouwlagen:3
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:, Woonkamer
Keuken:, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Balkon:17 m²
Terras:30 m²
Tuin:50 m²
Tuin oriëntatie:Zuid

Comfort

Gestoffeerd:Geheel
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Dak:Plat dak met bitumineuze dakbedekking
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2012
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Kralingen
Oppervlakte:163 m²

Bent u op zoek naar een ruime en speels ingedeelde woning? Deze ruime split-level 5-kamer woning met veel lichtinval & met een mooi uitzicht op het voorgelegen park is dan wellicht wat u zoekt!

Bent u op zoek naar een ruime en speels ingedeelde woning in een groene en kindvriendelijke wijk? Deze ruime split-level 5-kamer woning met veel lichtinval, tuin op het zuiden, 2 terrassen & met een mooi uitzicht op het voorgelegen park is dan wellicht wat u zoekt!

Woonomgeving - Prinsenland
De gewilde wijk Prinsenland is een kindvriendelijk en groene wijk uit de jaren ‘90. De wijk beschikt over een breed scala aan verschillende typen woningen. Voor de deur ligt het zeer groene Prinsenpark, waar kinderen met hun ouders spelen, jongeren zich vermaken op de skatebaan of voetballen, ouderen op bankjes van de zon genieten en sportieve buurtbewoners hardlopen. Voor de kleintjes ligt middenin het park de speeltuinvereniging Pietje Bell. Daarnaast is het grootste recreatie gebied van Rotterdam, het Kralingse Bos/plas voor jou op fietsafstand! Het Kralingse bos is de ideale plek om te wandelen & te sporten (zeilen, zwemmen, golfen & bootcamp). Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het gemoedelijke winkelcentrum “Prinsenland”. Zin om lekker te shoppen? Dan kunt u de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’ of het centrum van Rotterdam. De wijk is daarnaast op fietsafstand van de Erasmus Universiteit en is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. De bus en metro zijn allemaal loop-/fietsafstand. Daarnaast zijn er de OV knooppunten Kralingse Zoom & Capelsebrug dichtbij. In de buurt bevinden zich meerdere scholen en BSO’s en ook zijn tal van voorzieningen in de gezondheidszorg nabij.

Indeling
Bel etage:
Entree via bordestrap, hal met veel lichtinval en is voorzien van een toilet. Het moderne toilet is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. Vanuit hal komt u binnen bij het entresol (3.24 x 2.27 & 3.50 x 3.50). Hier bevindt zich de keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur: vaatwasser, 6-pits Smeg gasfornuis met heteluchtoven, koelkast en afzuigkap. Aansluitend een eetgedeelte op hetzelfde niveau. Het gehele entresol is voorzien van een laminaatvloer met vloerverwarming. Vanuit entresol heeft u doorkijk naar het zitgedeelte. De royale woonkamer (6.60 x 5.39) beschikt over veel lichtinval, een hoog plafond (3.20 m) en een open haard! De gehele woonkamer is voorzien van een lichteiken houtenvloer. Vanuit de woonkamer heeft u via de schuifpui toegang tot de achtertuin. De achtertuin van ca. 10 meter diep twee niveau's, is gelegen op het zuiden en voorzien van een zonnescherm en een achterom.

Benedenverdieping (souterrain):
Vanuit de hal op de beletage heeft u via de trap toegang tot de benedenverdieping van ca. 30 m². Deze ruimte beschikt over wasmachine-aansluiting en beschikt over een schuifpui aan de voorzijde van de woning. Hierdoor is de ruimte ook te gebruiken als praktijkruimte.

1e verdieping
Overloop met bergkast en toegang tot alle vertrekken. 2 slaapkamers (voorheen 3) van 3.66 x 5.39 en 3.29 x 2.91. Vanuit de grote slaapkamer heeft u toegang tot een riant dakterras. De moderne en ruime badkamer is deels betegeld en voorzien van een toilet, inloopdouche, bad en wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een parketvloer.

2e verdieping
Slaapkamer 3 van 5.40 x 3.77 met fraai uitzicht op het voorgelegen park. De slaapkamer is voorzien van een kalkstenenvloer met vloerverwarming. Tevens is de slaapkamer uitgerust met een airconditioning en een wastafel. Ook heeft u vanuit de slaapkamer toegang tot het tweede dakterras.

Algemeen:
* Woning is voorzien van vurenhouten kozijnen met dubbelglas.
* Erfpacht is afgekocht tot 31-10-2044
* Eigen oprit
* Mogelijkheid voor een praktijk aan huis.
* Gratis parkeren voor de deur.
* Buitenzijde verdient wat aandacht.
* Voorkeur oplevering december 2019

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht