Nieuwbouwproject Via-Verde

Via-Verde, belichaamt de essentie van luxe en betaalbaar wonen. Gelegen aan de Bermweg, omarmt dit project de unieke kenmerken van het “dorpse karakter”, terwijl het een eigentijdse levensstijl biedt.
Onder andere luxe appartementen van rond de 100m2 met hoogwaardige afwerkingen, betaalbare woonopties tot 355.000,- voor diverse behoeften en een groene omgeving die duurzaamheid en welzijn bevordert, zijn enkele kenmerken van het project.

Huis verkopen?

Een huis verkopen vraagt om een goede voorbereiding. In de huidige markt kan het een uitdaging zijn je huis kwijt te raken. Zorg er daarom in ieder geval voor dat jouw te verkopen woning er tiptop uitziet voor de foto’s en de bezichtigen. Hiermee vergroot je wel degelijk de kans jouw huis sneller te verkopen. We hebben 8 aandachtspunten voor je op een rijtje gezet.
Bekijk hier de 8 aandachtspunten.

23-jarig jubileum HMJ makelaardij!

Deze maand bestaat HMJ makelaardij alweer 23 jaar!

In het jaar 2000 zijn Henja, Marco en Jan begonnen met de makelaardij die nu alweer 23 jaar voor u klaar staat!
Verkopen, hypotheken, taxaties, aankopen? Bij HMJ kan het allemaal.

Opkoopbescherming in 16 wijken van Rotterdam

Vanaf 1 januari 2022 geldt er in zestien wijken van Rotterdam een opkoopbescherming voor woningen met een WOZ-waarde tot €355.000. Wie in één van deze buurten een woning koopt dient daar zelf in te gaan wonen of mag het alleen onder strikte voorwaarden verhuren.
 

Huis verkopen = Energielabel tonen

HUIS VERKOPEN = ENERGIELABEL TONEN
Als je je huis verkoopt, dan moet je aan de koper laten zien welk energielabel jouw woning heeft.

Groen licht voor bouw van 45.000 nieuwe woningen

Met geld van het kabinet kunnen de komende tijd nog eens bijna 45.000 woningen worden gebouwd. 

Huis verkopen? Verdiep je in de mogelijkheden!

De verschillende nieuwsmedia houden je goed op de hoogte van wat er speelt op de woningmarkt, maar zorgen ook voor veel negativiteit. Is alles wat je hoort en leest ook van toepassing op jouw eigen persoonlijke situatie? De hoge huizenprijzen en lage rentestanden kunnen juist nu voor doorstromers perspectief bieden. Door onderstaande tips krijg je beter inzicht in jouw kansen op de huidige woningmarkt.
?