Gallery view List view Kaart

€ 395.000 k.k.

Mahatma Gandhistraat 43

Rotterdam 3066VA

Goed onderhouden tussenwoning in de kindvriendelijke wijk "Prinsenland" met een moderne badkamer en een onderhoudsvriendelijke tuin op het Zuidoosten!

Goed onderhouden tussenwoning met onder andere een moderne badkamer en een zonnige tuin. De woning telt op dit moment 2 slaapkamers, maar is eenvoudig terug te brengen naar 3 slaapkamers. Zeer centrale ligging in een fijne en groene buurt…

€ 375.000 k.k.

Stationssingel 83 C

Rotterdam 3033HE

Super centraal wonen? Dat kan! Met ruim 104 m2 woonplezier is deze 4 kamer maisonnette op de 2e en 3e etage ideaal gelegen.

Wonen nabij het Station en aan een singel? Waarom dat niet combineren aan de Stationssingel??
De woning ligt direct achter het centraal station en echt alles wat u nodig heeft is binnen loopafstand te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het…

€ 275.000 k.k.

Edmond Hellenraadstraat 107

Rotterdam 3067NT

Ruim 4-kamer appartement op de 2e verdieping met balkon op het westen en berging in de onderbouw en gelegen op eigen grond!

Ruim 4-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping met een ruime en lichte woonkamer, balkon gelegen op het westen en berging op de begane grond.
De woning ligt centraal gelegen ten opzichte van scholen, recreatie,…

€ 295.000 k.k.

Philip Vingboonsstraat 157

Rotterdam 3067ZB

Zonder klussen te betrekken! Ruim en fraai 2 (voorheen 3) kamer appartement gelegen op de 1e verdieping met fraaie keuken en badkamer, berging in de onderbouw en gelegen op eigen grond

Kopers opgelet! Geen zin om te klussen? Dan is dit ruime, fraaie 2 (voorheen 3) kamer appartement op de 1e verdieping met een balkon op het zuidoosten en een riante eigen berging in de onderbouw wellicht iets voor u?!

Woonomgeving:
De…

€ 285.000 k.k.

Adriaan Dortsmanstraat 121

Rotterdam 3067NB

Ruim 4-kamer appartement gelegen op Top plek, 4e verdieping met 3 slaapkamers, 2 balkons, berging in de onderbouw en gelegen op eigen grond!

In de gewilde wijk "Het Lage Land" en vlak bij het "Kralingse Bos" bieden wij u dit ruime 4-kamer appartement aan.
Gelegen op de vierde verdieping met 2 balkons, berging in de onderbouw en gelegen op eigen grond.

Omgeving:
De woning…

€ 300.000 k.k.

Treubstraat 20 A

Rotterdam 3038XZ

Leuke 2-kamer benedenwoning met ruime tuin, moderne badkamer en gelegen op eigen grond.

In een rustige straat middenin de gezellige wijk Bergpolder gelegen 2-kamer benedenwoning met moderne badkamer, ruime tuin en gelegen op eigen grond.

Omgeving:
Het appartement ligt in de rustige en karakteristieke wijk Bergpolder. De…

€ 375.000 k.k.

Prinsenlaan 246

Rotterdam 3066KB

Zonder te klussen te betrekken! Dit ruime 3-kamer appartement gelegen op de zesde verdieping met luxe keuken en badkamer!

Geen zin om te klussen, maar direct wonen? Dan is dit ruime 3-kamer appartement welke gelegen is op de zesde verdieping met leuke keuken, ruime badkamer en balkon ideaal voor u!

Omgeving:
De gewilde wijk Prinsenland is een…

Prijs op aanvraag

Bermweg 310

Capelle aan den IJssel 2906LH

We zijn verheugd jullie te informeren over een spannend hoofdstuk in de ontwikkeling van Capelle aan den IJssel.

Via-Verde, belichaamt de essentie van luxe en betaalbaar wonen. Gelegen aan de Bermweg, omarmt dit project de unieke kenmerken van het “dorpse karakter”, terwijl het een eigentijdse levensstijl biedt.
Onder andere luxe appartementen van…

€ 595.000

Dorpsstraat 48

Capelle aan den IJssel 2902BD

Karakteristieke jaren '30 woning met 3 slaapkamers en vrij uitzicht over de Hollandse IJssel!

Deze uitgebouwde en karakteristieke 2-onder-1-kap woning heeft 4-kamers en vrij uitzicht over de Hollandsche IJssel, ruim terras en tuin op het zuiden. Het pand is gelegen in de historische kern: een van de mooiste locaties van Capelle aan…

€ 375.000 k.k.

Brandespad 15

Rotterdam 3067EB

Prima 5-kamer tussenwoning met een voor- en achtertuin en gelegen op eigen grond.

In Het Lage Land vind u deze nette 5-kamer tussenwoning, voor- en achtertuin met houten berging, ruime opbergzolder en gelegen op eigen grond! Heeft u interesse in deze tussenwoning? Maak dan snel een afspraak om te bezichtigen en we zien u…

€ 500.000 k.k.

Flatusstraat 115

Capelle aan den IJssel 2909TH

Zonder klussen te betrekken! Goed onderhouden en ruime 5-kamer tussenwoning met moderne keuken en badkamer, voortuin op het zuiden met houten berging en gelegen op eigen grond!

Geen zin om te klussen? Dan is deze ruime en goed onderhouden 5-kamer tussenwoning met moderne keuken en badkamer, 4 ruime slaapkamers en voortuin op het zuiden met houten berging wellicht iets voor u ?!

Omgeving
Fascinatio, het…

€ 350.000 k.k.

Otto Verdoornplaats 30

Rotterdam 3067AR

Op zoek naar een ruim appartement? Deze 5 -(voorheen 6) kamer boven & benedenwoning beschikt over 4 slaapkamers, fraaie keuken en badkamer, en is gelegen op eigen grond.

Op zoek naar een ruim appartement? Deze 5-kamer boven & benedenwoning beschikt over 4 slaapkamers, fraaie badkamer en is gelegen op eigen grond. Centrale ligging met alle voorzieningen in de directe nabijheid, maar ook het openbaar vervoer…