Gallery view List view Kaart

€ 350.000 k.k.

Prinsenlaan 230

Rotterdam 3066KB

Staan de verhuisdozen al klaar? Want u kunt dit heerlijke 3-kamer appartement met ruim balkon zonder klussen betrekken!

Pak de verhuisdozen maar alvast in! Dit heerlijke 3-kamer appartement met een ruim balkon en een berging in de onderbouw kunt u zonder klussen betrekken! U vind deze woning in een rustige en groene wijk, maar ligt zeer centraal ten opzichte…

€ 240.000 k.k.

Philip Vingboonsstraat 193

Rotterdam 3067ZB

Zonder al te veel te klussen te betrekken! Nette 3-kamer Top appartement met 2 balkons, riante berging en gelegen op eigen grond.

Bent u op zoek naar een Leuk 3- kamer Top appartement op de 3e etage met een balkon op het Zuiden en een riante eigen berging in de onderbouw?
Dan is dit appartement iets voor u! Nieuwsgierig geworden? Bel ons dan voor een bezichtiging. …

€ 162.500 k.k.

Pallieterburg 101

Capelle aan den IJssel 2907CG

Starters opgelet! Studio-appartement op eigen grond, gelegen in de wijk Schollevaar

Bent u een starter? Dan is dit studio-appartement wellicht iets voor u! Het betreft een rustig maar centraal gelegen appartement op de begane grond!

Het appartement is centraal gelegen nabij het stadsdeelpark het Schollebos, diverse…

€ 425.000 k.k.

Van der Helmstraat 229

Rotterdam 3067HE

Deze instapklare en uitgebouwde ruime 5-kamer tussenwoning met voor- en achtertuin is voorzien van een uitbouw, moderne keuken en een luxe badkamer!

Wederom een waar pareltje in de kindvriendelijke wijk ''Het Lage Land" in de verkoop! Deze instapklare en uitgebouwde ruime 5-kamer tussenwoning met voor- en achtertuin op het Zuidoosten is voorzien van een uitbouw, moderne keuken en een…

€ 275.000 k.k.

Zegenstraat 107 A

Rotterdam 3082XS

Ruime en goed onderhouden 4-kamer maisonnette woning met 2 balkons op het Noordwesten, gelegen in de karakteristieke wijk Charlois.

Ruime 4-kamer bovenwoning (maisonnette) woning met kunststof kozijnen en geheel dubbel glas, 2 balkons op het Noordwesten gelegen in de karakteristieke wijk Charlois.

Omgeving:
Rotterdam - Charlois:
De oude karakteristieke wijk…

€ 475.000 k.k.

Brandespad 1

Rotterdam 3067EB

Ruime en uitgebouwde 7-kamer hoekwoning met berging gelegen op eigen grond en met een zeer ruime tuin gelegen op het Zuidoosten.

Kopers opgelet! Heeft u een groot gezin of wilt u een woning waar u alle ruimte heeft, dan is deze ruime en uitgebouwde 7-kamer hoekwoning met houten berging en ruime tuin gelegen op eigen grond echt iets voor u!

Woonomgeving
De…

€ 425.000

Lieven de Keystraat 80

Rotterdam 3067KL

In een groene en kindvriendelijke wijk gelegen 5-kamer hoekwoning met een diepe achtertuin en eigen garage + parkeerplaats!

Centraal, maar toch rustig wonen met veel groen om u heen?
Dan is deze ruime 5-kamer hoekwoning met eigen garage en een voor- en diepe achtertuin iets voor u!

Woonomgeving
De gemoedelijke, kindvriendelijke jaren 60 wijk ‘Het Lage Land’,…

€ 465.000 k.k.

Vignolastraat 129

Rotterdam 3066AR

Moderne tweelaagse hoek benedenwoning, met fraaie ruime voortuin, grote berging en parkeerplaats op privé terrein gelegen in de kindvriendelijke wijk "Prinsenland".

Kopers opgelet! Hier voel je je direct thuis als je binnenstapt in deze moderne tweelaagse hoek benedenwoning, gelegen aan een rustige straat. Deze woning biedt u een lichte living, moderne keuken met bijkeuken, keurige badkamer, 3…

€ 200.000 k.k.

Van Steenwinckelstraat 40

Rotterdam 3067XV

Wacht niet op de Politiek! Hier is uw betaalbare starterswoning, 3-kamers, 2e etage, 2 balkons, berging, eigen grond.

Klusvaders en klussende designers in het algemeen, die een betaalbare woning zoeken ? Opgelet.
Deze 72 m2 woonplezier geeft u alle mogelijkheden om uw skills te tonen. Het 3-kamer appartement op de 2e etage heeft 2 balkons, berging en…

€ 275.000 k.k.

Cornelis Bloemaertsingel 37

Rotterdam 3067NH

Geen zin in klussen?? Dan is dit echt iets voor U, deze 3- (voorheen 4) kamer Top appartement met balkon op de 7e etage met lift.

Dit ruime 3- (voorheen 4) kamer appartement van 88m2, ligt op de 7e woonlaag met een wijds uitzicht, een zonnige ligging en op eigen grond in de "groene" wijk "Het Lage Land".

Omgeving:
De gemoedelijke, kindvriendelijke, jaren 60 wijk…

€ 250.000

Van Opbergenstraat 36

Rotterdam 3067XP

Direct te aanvaarden! Rustig gelegen 3-kamer appartement met 2 balkons gelegen op eigen grond en met eigen berging in de onderbouw.

Kopers die niet willen klussen opgelet! Dan is dit rustig gelegen 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping, met 2 balkons, eigen berging in de onderbouw en gelegen op eigen grond misschien wel iets voor u!

Woonomgeving:
De…

€ 250.000 k.k.

Van der Helmstraat 450

Rotterdam 3067HN

Zoekt u een 4 kamer appartement? Dan is dit centraal maar toch rustig gelegen appartement met balkon op het zuidwesten misschien iets voor u!

Dit 4-kamer appartement op de 6e etage met lift, twee balkons (Zuidwesten en Noordoosten), een berging op de begane grond is gelegen aan de "Lommerrijke"" singel die het Lage Land rijk is.

Woonomgeving:
De gemoedelijke,…