Gallery view List view Kaart

Verkocht

Stadhoudersweg 34 B

Rotterdam 3039CD

Centraal gelegen en goed onderhouden 2 (voorheen 4) kamer appartement op de 1e verdieping met ruime kelderberging en zonnig balkon!

Centraal gelegen en goed onderhouden 2 (voorheen 4) kamer appartement op de 1e verdieping met ruime kelderberging en zonnig balkon op het Zuidwesten!

Omgeving:
Het lichte appartement is gelegen in de geliefde en hippe wijk Blijdorp.…

Verkocht

Dakotaweg 245

Capelle aan den IJssel 2905AB

Wonen in een luxe 3-kamer appartement op de 5e woonlaag in appartementencomplex "La Capella" met berging in de onderbouw.

Wonen in dit luxe instapklare 3-kamer appartement gelegen op de 5e verdieping, in een groene omgeving.

Omgeving
Uw appartement is gelegen in de buurt ‘Oostgaarde’ de ideale plek voor iemand die houdt van het wonen nabij het centrum.…

Verkocht

Prinsenlaan 226

Rotterdam 3066KB

Luxe uitgevoerd en verbouwd appartement van 102 m2, op de 3e etage met berging en zonnig balkon op het zuiden, centraal gelegen in de wijk Prinsenland!

Bent u op zoek naar een meer dan 100 m2, luxe afgewerkte appartement? Op de 3e etage met lift en in de wijk Prinsenland bieden wij u dit nu aan! Deze nette woning beschikt over een ruime living, 1 slaapkamer, 1 badkamer, 1 toilet en een…

Verkocht

Edmond Hellenraadstraat 55

Rotterdam 3067NR

Keurig afgewerkt en instapklaar 3-kamer (voorheen 4) appartement op de 5e etage met zonnig balkon op het zuiden, gelegen op een centrale locatie in Het Lage Land!

Uitstekend onderhouden en instapklaar modern 3-kamer appartement, gelegen op de 5e etage. De woning ligt op eigen grond en beschikt over twee balkons, een ruime hal met een moderne keuken, een ruime woonkamer met een aparte eethoek en 2…

Verkocht

Schapendreef 467

Rotterdam 3034ZM

Instapklaar 3-kamer appartement op de 2e etage gelegen in het groene en centrale Oud-Crooswijk!

Het appartement ligt aan een rustige straat met vrij uitzicht op het water en groen met alle voorzieningen binnen handbereik. Dit is hét appartement dat rust en natuur combineert met het Rotterdamse stadsleven om de hoek. Verder heeft het…

Verkocht

Philip Vingboonsstraat 203

Rotterdam 3067ZB

Een 3-kamer-TOP-appartement gelegen op de 3e etage met zonnig balkon en een berging in de onderbouw!

Dit 3-kamer-TOP-appartement is gelegen op de 3e etage en heeft een zonnig balkon en een berging in de onderbouw. De woning is voorzien van een recente keuken en fraaie badkamer en toilet en zonder klussen te betrekken.

Woonomgeving:…

Verkocht

Curieplaats 279

Rotterdam 3069HG

Keurig onderhouden 3-kamer appartement, op de 3e etage, gelegen op een centrale en groene locatie, met een zonnig balkon op het zuidwesten.

Dit 3-kamer appartement van 70m² is gelegen op de 3e etage, met een zonnig balkon en heeft een berging op de begane grond. Vanaf het balkon vrij uitzicht over de parkachtige tuin.

Kortom: zeker de moeite waard om te…

Verkocht

Raaigras 13

Rotterdam 3068CG

Ruime 5-kamer tussenwoning met 2 dakkapellen, ruime living van ca. 44 m², zonnige voor- en achtertuin met berging en achterom.

Op een centrale locatie in de groene, kindvriendelijke wijk Ommoord staat deze ruime 5-kamer tussenwoning met 2 dakkapellen, ruime living van ca. 44 m², voor- en achtertuin met berging en achterom.

Omgeving:
De jaren '60/'70 wijk…

Verkocht

Vredeman de Vriesstraat 46

Rotterdam 3067ZK

Centraal gelegen 3-kamer appartement met een zonnig balkon op het zuiden en een vrij uitzicht op het Prinsenpark!

Dit keurige 3-kamer appartement op de 2e etage is gelegen op een centrale locatie t.o.v. veel voorzieningen en vrij uitzicht op het Prinsenpark. Het appartement heeft een eigen berging in de onderbouw en een zonnig balkon op het zuiden,…

Verkocht

Philip Vingboonsstraat 204

Rotterdam 3067ZE

Liever geen kluswoning? Dit zojuist opgeleverde 4-kamer appartement op de 1e etage, in Het Lage Land, is helemaal instapklaar!

Dit zojuist intern gerenoveerde en centraal gelegen 4-kamer appartement op de 1e etage is instapklaar. Het is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Het Lage Land. De woning beschikt over 3 slaapkamers, nieuw toilet, nieuwe keuken…

Verkocht

Vredeman de Vriesstraat 58

Rotterdam 3067ZL

3 Kamer appartement op eigen grond, fraaie en centrale locatie met uitzicht naar Prinsenpark.

Dit centraal gelegen 3-kamer appartement op de 2e etage is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Het Lage Land. De woning beschikt over fraai uitzicht naar Prinsenpark. De eigen berging is gelegen op de begane…

Verkocht

Vredeman de Vriesstraat 12

Rotterdam 3067ZK

Ruime 5-kamer hoekwoning met een voor-, zij-, en achtertuin met stenen berging, gelegen nabij het Prinsenpark!

Zeer rustig gelegen hoekwoning op steenworp afstand van het Prinsenpark, met 5 ruime kamers en een diepe voor-, achter- en zijtuin, op eigen grond!
Vredeman de Vriesstraat 12 biedt een oase van rust, in een prettige buurt, waar de bewoners…