Gallery view List view Kaart

€ 285.000

Jacob van Akenstraat 138

Rotterdam 3067XK

Keurig onderhouden en licht 4-kamer-HOEK-appartement gelegen op de 3e (TOP) verdieping met 2 balkons en berging op de begane grond.

Keurig onderhouden en licht 4-kamer-HOEK-appartement gelegen op de 3e (TOP) verdieping met 2 balkons en berging op de begane grond.

Woonomgeving:
De gemoedelijke, kindvriendelijke, jaren 60 wijk ‘Het Lage Land’, is een zeer groene en…

€ 300.000

Boomberg 124

Capelle aan den IJssel 2905BC

Dit keurig afgewerkte 3-kamer appartement op de 3e etage is aan de buitenring gelegen met balkon, zonneterras en eigen privé parkeergelegenheid staat nu te koop!

Dit keurig afgewerkte appartement op de 3e etage aan de buitenring gelegen van het complex ‘Boomberg’ met balkon, zonneterras en eigen privé parkeergelegenheid kan van u worden!

Omgeving:
De woning is goed bereikbaar en heeft veel…

€ 235.000

Albertistraat 16

Rotterdam 3066CB

Heerlijk 3 kamer appartement op de 2e etage met balkon en berging in onderbouw. Uitzicht op veel groen in een rustige en kindvriendelijke wijk.

Dit nette 3 kamer appartement op de 2e etage met balkon en berging in onderbouw. Uitzicht op veel groen in een rustige en kindvriendelijke wijk.

Omgeving:
De gewilde wijk Prinsenland is een kindvriendelijke en groene wijk uit de jaren…

Verkocht

Prinsenlaan 341

Rotterdam 3067TW

Genieten van de skyline van Rotterdam vanaf uw balkon? Met dit 3 (voorheen 2) - kamer appartement op de 10 de etage in het 55+ appartementencomplex “De Prinsenwiek” zit dat helemaal goed!

55-plussers opgelet!! 'Genieten van de skyline van Rotterdam vanaf uw balkon op de 10 de woonlaag? 'Met dit goed onderhouden 3 (voorheen 2) - kamer appartement in het moderne 55+ appartementencomplex “De Prinsenwiek” zit dat helemaal…

Verkocht

Hendrik van Bontsfortstraat 41

Rotterdam 3067JN

Centraal én rustig wonen? Met dit 3 kamer appartement gelegen op de derde (TOP) etage met 2 balkons en berging op de begane grond zit dat helemaal goed!

Centraal gelegen in de groene en kindvriendelijke wijk het Lage Land, ligt dit ruime en lichte 3 (voorheen 4) kamer appartement op de derde (TOP) etage met recent gerenoveerde keuken, berging op de begane grond, twee balkons (oost en west)…

Verkocht

Edmond Hellenraadstraat 55

Rotterdam 3067NR

Keurig afgewerkt en instapklaar 3-kamer (voorheen 4) appartement op de 5e etage met zonnig balkon op het zuiden, gelegen op een centrale locatie in Het Lage Land!

Uitstekend onderhouden en instapklaar modern 3-kamer appartement, gelegen op de 5e etage. De woning ligt op eigen grond en beschikt over twee balkons, een ruime hal met een moderne keuken, een ruime woonkamer met een aparte eethoek en 2…