Aankoop

HMJ Makelaardij als uw aankoopmakelaar! In tijden van (woning)nood, zorgen wij dat uw aankoopkansen worden vergroot! 

Bij het kopen van een woning komt heel wat kijken, het is dus echt een flinke klus. Zoeken, bezichtigen, bieden, de financiering in orde maken en tegelijkertijd misschien wel een woning verkopen.
Hoe ziet zo’n aankooptraject er eigenlijk uit? Wij hebben dit traject in verschillende fases voor u op een rijtje gezet, zodat het voor u als klant hopelijk duidelijk wordt wat er allemaal bij komt kijken en wat onze toegevoegde waarde is.

  1. Oriëntatie: U maakt een vrijblijvende afspraak met een van onze ervaren aankoopmakelaars. Wij gaan graag met u in gesprek om kennis met elkaar te maken en uw woonwensen te bespreken. Onze makelaars luisteren aandachtig en zullen tussendoor vragen stellen, om zo tot het juiste aankoopprofiel te komen voor u.
  2. Financieel: Een vrijblijvend gesprek met onze hypotheekadviseur: Zo kunnen we onderzoeken of uw aankoopprofiel past bij uw financiële situatie. 
  3. Concretiseren van het aankoopprofiel: Met de informatie van de hypotheekadviseur komt u weer terug bij de aankoopmakelaar en gaat hij met u beoordelen of het aankoopprofiel realistisch is. Zo niet, dan zal het aankoopprofiel aangepast moeten worden op bepaalde onderdelen. Aanpassingen kunnen dan bijvoorbeeld worden gedaan op; locatie, type woning of de grootte van de woning. Tijdens deze fase zullen wij ook onze verschillende tarieven/pakketten die wij aanbieden met u bespreken, afhankelijk van uw aankoopprofiel en onze toegevoegde waarde.
  4. Bezichtiging: Samen met u gaan wij op zoek naar uw droomwoning. Wanneer u een geschikte woning heeft gevonden, zullen wij een afspraak inplannen voor een bezichtiging. Met onze lokale marktkennis en bouwkundige achtergrond kunnen wij u adviseren met betrekking tot de staat van de woning en een goed prijsadvies geven
  5. Aankoop woning: Yes! De woning is aangekocht! Maar hier stopt onze begeleiding niet. Wij begeleiden u vanuit hier met het controleren van de koopakte tot aan de overdracht bij de notaris.
Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om een afspraak te maken met de makelaar!
Meer informatie nodig? Bel ons gerust, wij staan u graag te woord. Samen gaan we voor het beste resultaat!