Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Hoofdweg 812
Rotterdam
Referentie:Archief Light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Stad, Vrij uitzicht, In woonwijk
Totale woonoppervlakte:84 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2001
Inhoud:240 m³
Bouwlagen:1
Op verdieping:2
Gebouwgebonden buitenruimte:12 m²
Externe Bergruimte :6 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden
VVE kenmerken:Inschrijving Kamer van koophandel
VvE vergadert minimaal 1 keer per jaar
Periodieke bijdrage
Reservefonds/reservefondsen
Meer Jaren Onderhoudsplan opgesteld (MJOP)
Collectieve Opstalverzekering
VVE kenmerken:€ 134/maand

Indeling

Kamers:3
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Parking:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Stadsverwarming
Verwarmd water:Collectief
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Hillegersberg
Indexnummer:7
EnergyClass:A
Geldig tot:19-1-2025

Ruim appartement met centrale ligging én alle voorzieningen op korte afstand!

Let op!!! Vanwege het grote animo is er momenteel een stop voor nieuwe bezichtigingen. Mail info@hmj.nl voor een plekje op de reservelijst.

Licht, ruimte, uitzicht, centraal gelegen en energielabel A, kortom: al jouw wensen in 1!

Op het kruispunt Rotterdam Oosterflank en Capelle Schollevaar ligt dit leuke 3-kamer appartement op de 2e verdieping van het nette complex "Amphora". Intern beschikt de woning over twee slaapkamers, een ruime badkamer en een royale woonkamer met open keuken en bijkeuken. De vertrekken zijn ruim opgezet en keurig afgewerkt. Het uitzicht vanaf je balkon is zelfs landelijk te noemen, met uitzicht over een schapen weide en gezellig groen. Kortom: leuk en centraal wonen doe je hier!

Omgeving:
Oosterflank is een buurt met divers woningaanbod voor jong en oud. Het heeft een zeer centrale ligging, nabij diverse voorzieningen zo ligt het appartement naast het winkelcentrum Alexandrium. Het winkelcentrum is het grootste (overdekte) winkelgebied van Rotterdam en ligt op loopafstand waardoor je gemakkelijk de Woonmall, Megastores en Shopping Center kunt bezoeken. Ook bereik je binnen enkele minuten het Schollebos en het Kralingsebos waar je heerlijk kan ontspannen. Verder zijn er vele supermarkten, sportvoorzieningen, diverse basisscholen en middelbare scholen en kinderdagverblijven in de buurt. Bovendien ligt de woning gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (o.a. metro- en treinstation Alexander en Metrostation Oosterflank) en de uitvalswegen (A16/A20).

Begane grond:
De centrale entree op de begane grond is keurig onderhouden, ruim van opzet en voorzien van bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en een lift.

2e Verdieping:
Op de 2e verdieping kom je in de ruime hal met videofoon-installatie, strakke wanden, een laminaatvloer en toegang tot alle vertrekken. In de hal treft u een separaat, volledig betegeld toilet met fonteintje. Ook de ruime badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafelmeubel, 2e toilet, douchecabine en een riant ligbad. De aangrenzende slaapkamer heeft een deur naar het balkon. De slaapkamer is bijzonder ruim en licht door de grote raampartij. De tweede slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde van de woning. Aan licht geen gebrek, want ook de woonkamer heeft grote raampartijen, waardoor sprake is van veel lichtinval. Wel zo lekker! De muren zijn strak gestuct en de vloer is voorzien van een fraaie laminaatvloer. Er is toegang tot het ruime, beschut gelegen balkon met een gezellig en levendig uitzicht over o.a. de Capelseweg. De open keuken met standaard keukenblok in L-vorm, heeft divers inbouwapparatuur, zoals: koelkast, vriezer, vaatwasser, carrouselkast, een 4- pits inductiekookplaat, oven en afzuigkap. De bijkeuken is volledig betegeld en voorzien van de wasmachine- en drogeraansluiting.

Er is nog een eigen berging op de begane grond. De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De laminaatvloer in de woning is van 2017. De woning heeft energielabel A en is voorzien van stadsverwarming. Een parkeervergunning kost ca. €5,- per maand. Eventueel is een parkeerplaats kopen mogelijk, echter liggen de parkeerplaatsen niet bij de woning.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2001
- Woonoppervlakte: 85m2
- Hardhouten kozijnen met dubbel glas
- Energielabel A
- Eigen grond
- Verwarming/warm water: stadsverwarming

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht