Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Rietkerkweg 384
Rotterdam
Referentie:Archief Light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan park, Aan rustige weg, Aan water
Totale woonoppervlakte:95 m²
Type constructie:Beton
Bouwjaar:1991
Inhoud:260 m³
Bouwlagen:1
Op verdieping:4
Gebouwgebonden buitenruimte:9 m²
Externe Bergruimte :3 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden
Totale kosten:€ 200/maand
VVE kenmerken:Inschrijving Kamer van koophandel
VvE vergadert minimaal 1 keer per jaar
Periodieke bijdrage
Reservefonds/reservefondsen
Meer Jaren Onderhoudsplan opgesteld (MJOP)
Collectieve Opstalverzekering
VVE kenmerken:€ 200/maand

Indeling

Kamers:3
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:45 m²
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Parking:Ja

Comfort

Comfort:Park
Veiligheid:Alarmsysteem
Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Bank:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Kunststof, Hout
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Kralingen
Indexnummer:A17
WOZ waarde:€ 276.000,00
Waardepeildatum:1-1-2020

Modern en rustig gelegen 3-kamer hoekappartement met een open living van 45 m², open keuken met fraai kookeiland en balkon op het zuiden!

Het instapklare appartement is gelegen op de 4e verdieping in een kleinschalig appartementencomplex met een actieve VvE. Het appartement van 95 m² is geheel keurig afgewerkt en heeft 2 slaapkamers, open living van ca. 45 m², moderne keuken met kookeiland en badkamer, toiletruimte, balkon op het Zuiden en berging op de begane grond.

De gewilde wijk Prinsenland is een kindvriendelijk en groene wijk uit de jaren ‘90. De wijk beschikt over een breed scala aan verschillende typen woningen. De woning ligt vlakbij het zeer groene Prinsenpark, waar kinderen met hun ouders spelen, jongeren zich vermaken op de skatebaan of voetballen, ouderen op bankjes van de zon genieten en sportieve buurtbewoners hardlopen. Voor de kleintjes ligt middenin het park de speeltuinvereniging Pietje Bell. Daarnaast is het grootste recreatie gebied van Rotterdam, het Kralingse Bos/plas voor jou op fietsafstand! Het Kralingse bos is de ideale plek om te wandelen & te sporten (zeilen, zwemmen, golfen & bootcamp). Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het gemoedelijke winkelcentrum "Het Lage Land" of Winkelcentrum “Prinsenland”. Zin om lekker te shoppen? Dan kunt u de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’ of het centrum van Rotterdam. De wijk is daarnaast op fietsafstand van de Erasmus Universiteit en is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. De bus en metro zijn allemaal loop-/fietsafstand. Daarnaast zijn de OV knooppunten Kralingse Zoom & Capelsebrug ook dichtbij. In de buurt bevinden zich meerdere scholen en BSO’s en ook zijn tal van voorzieningen in de gezondheidszorg nabij.
Indeling:

Begane grond:
Afgesloten entree met intercominstallatie, brievenbussen, trapopgang/liften en bergingen.

4e etage:
Entree/ruime hal met meterkast en vaste schuifkastenwand. Vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken (2 slaapkamers, open living, badkamer, toiletruimte en berging met cv-installatie). De geheel betegeld toiletruimte is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De grootste slaapkamer van 5.19 x 3.13 is strak en modern afgewerkt en voorzien van een keurige laminaatvloer. Naast de 1e slaapkamer bevindt zich de 2e slaapkamer van 5.19 x 2.00 eveneens strak en modern afgewerkt en voorzien van een keurige laminaatvloer. Tegenover de 1e slaapkamer bevindt zich de moderne badkamer. De grotendeels betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met regen- en handdouche, wastafelmeubel met spiegel en design radiator. De inpandige berging heeft aansluitingen voor de wasmachine/droger en hier is de opstelplaats voor de CV-ketel. Vanuit de hal kom je in de open living van ruim 45 m². Door de vele raampartijen heb je heel de dag veel lichtinval. Het gehele woongedeelte is voorzien van een tijdloze grijze laminaatvloer en strak gestuukte wanden waardoor het appartement een stijlvolle uitstraling heeft. De eyecatcher van de living is natuurlijk de zwart/wit modern afgewerkte keuken met kookeiland. Het kookeiland heeft een zwart granieten aanrechtblad met Siemens inductiekookplaat, vaatwasser en plafond inbouwafzuigkap, diepe wasbak met quooker kraan en opbergkasten/lades aan beide kanten. De keukenkasten achter het kookeiland zijn voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koel-/vriescombinatie, combi-oven, koffiezetapparaat en meer opbergruimte. Hiernaast zijn er inbouwspots in de keuken welke doorlopen naar de hal. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon gelegen op het zuiden van circa 9 m² met zonnescherm en uitzicht op het park en water.

Algemeen:
- Maandelijkse VVE bijdrage van €200,- per maand
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 03-04-2040
- 95 m² woonoppervlakte
- Gratis parkeergelegenheid voor de deur
- Balkon op het zuiden
- Centrum van Rotterdam gemakkelijk bereikbaar
- Metro- en bushaltes Schenkel en Rietkerkweg op loopafstand
- Kozijnen zijn in hout en kunststof uitgevoerd met dubbele beglazing

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht