Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Hattasingel 166
Rotterdam
Referentie:Matthijs
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan park, Open ligging
Perceeloppervlakte:118 m²
Totale woonoppervlakte:118 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1993
Inhoud:359 m³
Bouwlagen:3
Gebouwgebonden buitenruimte:8 m²
Externe Bergruimte :6 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:38 m²
Keuken:17 m²
Tuin:53 m²
Tuin breedte:4,56 m
Tuin diepte:11,6 m
Tuin oriëntatie:Zuid

Comfort

Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Snelweg:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2007
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Kralingen
Oppervlakte:118 m²

Ruime 4-kamer instapklare eengezinswoning met tuin op het zuiden, ruime woon-/eetkeuken, royale woonkamer en gelegen in de rustige wijk Prinsenland!

Ruime 4-kamer instapklare eengezinswoning met tuin op het zuiden, ruime woon-/eetkeuken en royale lichte woonkamer. Gelegen in de rustige wijk Prinsenland en op slechts 20 minuten verwijderd van Rotterdam centrum!

*** LET OP deze prijs wordt aangeboden met een BIEDEN VANAF prijs***

Woonomgeving - Prinsenland
De gewilde wijk Prinsenland is een kindvriendelijke en groene wijk uit de jaren ‘90. De wijk beschikt over een breed scala aan verschillende typen woningen. Voor de deur ligt het zeer groene Prinsenpark, waar kinderen met hun ouders spelen, jongeren zich vermaken op de skatebaan of voetballen, ouderen op bankjes van de zon genieten en sportieve buurtbewoners hardlopen. Voor de kleintjes ligt middenin het park de speeltuinvereniging Pietje Bell en is er sinds kort een schommelpark. Daarnaast is het grootste recreatiegebied van Rotterdam, het Kralingse Bos/Plas voor u op fietsafstand! Het Kralingse Bos is de ideale plek om te wandelen & te sporten (zeilen, zwemmen, golfen & bootcamp). Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het gemoedelijke winkelcentrum "Prinsenland". Zin om lekker te shoppen? Dan kunt u de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote winkelcentrum "Alexandrium Shopping Mall" of het centrum van Rotterdam. De wijk is daarnaast op fietsafstand van de Erasmus Universiteit en is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. De bus en metro zijn allemaal op loop-/fietsafstand. Daarnaast zijn de OV knooppunten Kralingse Zoom & Capelsebrug dichtbij. Met de auto bent u binnen 3 minuten op de A16 en de A20. Op loopafstand bevinden zich in de buurt meerdere scholen en BSO’s en ook zijn tal van voorzieningen in de gezondheidszorg nabij.

Indeling:

Begane Grond:
Entree met voortuin. De hal is voorzien van een meterkast en toilet. Het toilet is voorzien van een wandcloset, fonteintje en betegeld. Vanuit de hal heb je toegang tot de eerste slaapkamer 3.81 x 3.00, met vaste kast en de woon-/eetkeuken 4.56 x 3.50 aan de achterzijde. De moderne rechtzijdige woonkeuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals: gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron en koelkast. Aan de keukenkant bevindt zich een opbergkast met aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de keuken heb je via openslaande deuren toegang tot de diepe tuin gelegen op het zuiden.
De tuin is voorzien van een berging en is achterom bereikbaar.

Eerste verdieping:
De royale doorzonwoonkamer 9.35 x 4.56 heeft veel lichtinval door de grote ramen, is voorzien van een massief eiken vloer met vloerverwarming en van hieruit heeft u prachtig zicht op het Prinsenpark. De ruimte is middels de open trap opgesplitst in twee functionele ruimtes, waardoor de woonkamer zich leent voor bijvoorbeeld een open werkkamer of voor een extra zitgedeelte. Keuze te over!







Tweede verdieping:
De overloop biedt toegang tot alle vertrekken op de tweede verdieping. Vaste kast met opstelplaats CV-ketel. De grote slaapkamer 4.56 x 3.03 aan de voorzijde van de woning heeft een vaste schuifkastenwand, vaste kast en biedt toegang tot het dakterras van ca. 8 m². Aan de andere zijde van de overloop is een gang naar de badkamer en derde slaapkamer 3.56 x 2.20. De badkamer 2.54 x 2.23 is voorzien van: een tweede toilet, wandcloset, wastafel met opbergkast, inloopdouche en ligbad.

Algemeen:
- Woning is geheel geïsoleerd
- Erfpachtcanon afgekocht tot 18-10-2042
- Dak is geheel vernieuwd in 2019 met 10 jaar garantie
- Plat dak is in 2018 voorzien van 8 zonnepanelen
- Woonkamer: massief eiken vloer met vloerverwarming medio 2018
- Trap naar de woonkamer geheel gerenoveerd in dezelfde stijl als de woonkamer
- Opleveringsvoorkeur: juli 2020
- Bieden vanaf prijs

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht