Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Jacob van Akenstraat 7
Rotterdam
Referentie:Archief Light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk
Perceeloppervlakte:176 m²
Totale woonoppervlakte:148 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1966
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :5 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:36 m², Doorzonkamer
Keuken:Ja, Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:Ja
Tuin breedte:6,5 m
Tuin diepte:11 m
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Snelweg:Ja - op minder dan 500 m

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Kralingen
Oppervlakte:176 m²
Certificaat Nr.:447531840
EnergyClass:C
Geldig tot:10-2-2032
WOZ waarde:€ 390.000,00
Waardepeildatum:1-1-2022

Ruime en in een kindvriendelijke wijk gelegen, keurige eengezinswoning met 5 kamers en achtertuin op het zuid-westen!

Is dit jouw nieuwe droomhuis? In deze 5-kamer eengezinswoning met diepe achtertuin woon jij heerlijk ruim in een rustige en groene wijk.

Woonomgeving:
De gemoedelijke, kindvriendelijke, jaren 60 wijk ‘Het Lage Land’, is een zeer groene en ruim opgezette wijk. Scholen, recreatie, sportfaciliteiten en winkelcentra zijn allemaal in de directe nabijheid. Op vrijdag kun je gezellig de markt afstruinen op het winkelcentrum Lage land. Zin om lekker te shoppen? Dan kun je de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote
winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’ of het centrum van Rotterdam. Behoefte aan een lekkere wandeling? Dan is het grootste recreatie gebied van Rotterdam, het Kralingse Bos/plas voor jou op loopafstand! Het Kralingse bos is de ideale plek om te wandelen & te sporten (zeilen, zwemmen, hardlopen, golfen & bootcamp). Het Lage land is daarnaast op fietsafstand van de Erasmus Universiteit en is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. De bus, metro en trein zijn allemaal op loop-/fietsafstand. Door het uitstekende openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen in de omgeving (A16 en A20) liggen ook gemeenten als Den Haag, Delft en Utrecht binnen handbereik.

Indeling
Begane grond: Ruime entree met deur naar de hal met vaste trapkast. In de hal bevindt zich het 1e toilet met wandcloset, welke deels is betegeld en voorzien is van een fonteintje. Vanuit de hal heb je toegang tot woonkamer en de trapopgang naar de 1e etage. De doorzonwoonkamer is ruim opgezet (36 m²) en beschikt over veel lichtinval en een openhaard. De woonkamer biedt toegang tot het onderheide terras. in de grote achtertuin. De dichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (afzuigkap, gaskookplaat, oven, vaatwasser en koel/vriescombinatie). Ook de keuken biedt toegang tot de achtertuin. De diepe achtertuin is voorzien van een stenen berging en een achterom en is gelegen op het zuid-westen. De tuin grenst aan een autovrij, beschut pleintje, ideaal voor kinderen!

1e etage:
Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer 5.50 x 3.83 biedt toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning. Vanuit de 2e slaapkamer 4.08 x 2.44 heb je ook toegang tot het balkon. De 3e slaapkamer heeft een afmeting van 3.83 x 3.80. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van inloopdouche, wastafel en handdoeken radiator. Op de overloop bevindt zich ook een apart 2e toiletruimte, welke geheel betegeld is en voorzien is van een wandcloset.

2e etage:
Overloop met dakraam wasruimte met opstelplaats voor de CV-Ketel (bj. 2021, huur) en vaste bergkast. Toegang tot de 4e slaapkamer ca.4.46 x 3.73 voorzien van wastafel en dakramen.

Algemeen:
* Gelegen op eigen grond
* Voorzien van dubbele beglazing
* Zonwering aan de achterzijde op de begane grond en 1e verdieping
* Buitenzijde van de woning is in 2020 geschilderd

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht