Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Marie van Eijsden-Vinkstraat 144
Rotterdam
Referentie:archief light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:106 m²
Totale woonoppervlakte:110 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1995
Inhoud:330 m³
Bouwlagen:3
Gebouwgebonden buitenruimte:25 m²
Externe Bergruimte :4 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:26 m²
Keuken:8 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:Ja
Tuin breedte:4,56 m
Tuin diepte:10 m
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout - Laatst geschilderd 2020
Dak:Plat dak met bitumineuze dakbedekking
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2007
Verwarmd water:CV-Ketel - Remeha, 2007
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Kralingen
Oppervlakte:106 m²
EnergyClass:B
Geldig tot:21-2-2032
WOZ waarde:€ 336.000,00
Waardepeildatum:1-1-2022

Ook graag in Prinsenland wonen? Dan is deze moderne eindwoning met achtertuin én dakterras meer dan de moeite waard!

Op zoek naar een leuke woning met tuin in een kindvriendelijke wijk? Dan is deze woning in Rotterdam Prinsenland zeker het bekijken waard!
Deze fraaie eindwoning heeft drie slaapkamers, een badkamer, twee toiletten, een achtertuin op het oosten én een riant dakterras waar je op zomerse dagen heerlijk kunt genieten. Daarnaast zijn voorzieningen zoals het Kralingse Bos, het Prinsenpark, meerdere basisscholen, de kinderopvang, winkels, bushaltes en sportvoorzieningen op loop-/en fietsafstand. Het is er vrij parkeren en er zijn diverse uitvalswegen op korte afstand.

Omgeving

De wijk Prinsenland is een gewilde, kindvriendelijke, groene wijk in Rotterdam. De woning is twee straten verwijderd van het Prinsenpark, waar kinderen met hun ouders spelen, jongeren zich vermaken op de skatebaan of het “Cruyff Court”, ouderen op bankjes van de zon genieten en sportieve buurtbewoners hardlopen. Voor de kleintjes ligt middenin het park de speeltuin Pietje Bell. Daarnaast is het grootste recreatiegebied van Rotterdam, het Kralingse Bos op fietsafstand, de ideale plek om te wandelen en te sporten (zeilen, zwemmen, golfen & bootcamp).
Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij Winkelcentrum “Prinsenland” of het gemoedelijke winkelcentrum "Het Lage Land" waar je wekelijks op vrijdag de markt kunt bezoeken voor verse producten.
Zin om uitgebreid te winkelen? Je fietst binnen 20 minuten naar het Centrum van Rotterdam en leuke boetiekjes vindt je dichterbij in de Lusthofstraat in Kralingen. Het winkelcentrum “Alexandrium Shopping Mall” is goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien.
De Erasmus Universiteit is op fietsafstand, evenals verschillende grote sportverenigingen zoals Victoria en Leonidas (hockey), PAC (atletiek), VVOR (voetbal) en Health City (fitness). De wijk Prinsenland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bus en metro zijn op loop- en fietsafstand.

Indeling

Begane grond
De entreehal met lichte vide is bijzonder ruimtelijk door het plafond van ruim 5 meter hoog en het lange raam boven de voordeur. In de hal zijn de trap naar de 1e etage, de garderobekast (onder de trap), het toilet en de toegang naar de zeer lichte woonkamer.
De woonkamer van 26 m2 heeft een open karakter door het grote zijraam, de schuifpui naar de tuin, de lichte wanden en de eikenhouten vloer. Via de schuifpui betreedt je de deels ommuurde achtertuin met daarin een prachtige “Japanse Esdoorn” (een natuurlijke parasol in de zomer) en een eenvoudige houten schuur voor fietsen en tuingereedschap/meubilair.
De half open keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een L-vormige neutrale keukenopstelling met RVS afzuigschouw, 5 pits-gasfornuis met 90 cm oven, nieuwe vaatwasser (2022) en grote ingebouwde voorraadkast. Vanuit de keuken heb je vrij uitzicht over de singel voor de woning.



1e etage
Op deze etage bevinden zich twee slaapkamers, de badkamer en een berging.
De ruime hoofdslaapkamer van 18m2, met witte kastenwand, bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer aan de voorzijde van 9 m2 is deels doorgebroken, heeft vrij uitzicht op de singel en dient momenteel als werkplek.
De badkamer is neutraal en eenvoudig ingericht, geheel tot het plafond wit betegeld, met ligbad, aparte douche, vrijstaande wastafel en tweede toilet. In de berging is veel opbergruimte, een wasmachineaansluiting en de opstelplaats van de CV-ketel.

2e etage
Op deze top etage bevindt zich misschien wel de mooiste slaapkamer van deze woning. De kamer van 19 m2, met ingebouwde bergkast is een zeer lichte ruimte door de raampartijen aan weerszijde van de kamer. Aan de voorzijde biedt een raam vrij uitzicht over de wijk en aan de achterzijde biedt een schuifpui toegang tot het royale dakterras van 26 m2.

Bijzonderheden
- Vrij parkeren in de straat.
- Erfpacht afgekocht t/m 05-07-2044. Mogelijkheid tot extra afkoop canon t/m 2093 voor ca. € 11.000,=
( afhankelijk rente stand).
- in 2020 gehele dakbedekking gecontroleerd en deels vervangen (bedekking dakterras/daktrimmen).
- Houten berging in achtertuin.




Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht