Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Arent van 's-Gravesandestraat 206
Rotterdam
Referentie:Archief Light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk
Perceeloppervlakte:202 m²
Totale woonoppervlakte:134 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1964
Inhoud:385 m³
Bouwlagen:2
Gebouwgebonden buitenruimte:3 m²
Externe Bergruimte :28 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja, Doorzonkamer
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Balkon:Ja
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Verwarming
Parking:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op 1000 m tot 1500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bank:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Ontspanning:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Restaurant:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Raamwerk:Hout
Dak:Plat dak met bitumineuze dakbedekking
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel - Eigendom, Intergas, 2008
Isolatie:Dakisolatie, Vloerisolatie

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Kralingen
Oppervlakte:202 m²
Certificaat Nr.:358653990
EnergyClass:C
Geldig tot:9-3-2032
WOZ waarde:€ 304.000,00
Waardepeildatum:1-1-2021

Keurig onderhouden en centraal gelegen 5-kamer hoekwoning mét ruime aangebouwde garage en achtertuin op het zuidwesten!

Zie jij jezelf al wonen in deze keurige HOEKwoning op eigen grond? In de rustige en kindvriendelijke wijk Het Lage Land ligt namelijk deze goed onderhouden 5-kamer hoekwoning met 4 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, zonnige achtertuin op het zuidwesten met overkapping, houten berging en een ruime garage. Tevens is de woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Op slechts enkele minuten loop- en/of fietsafstand bent u bij de winkels, de bushalte, uitvalswegen, scholen, de BSO en Het Kralingse Bos.

Omgeving:
De gemoedelijke, kindvriendelijke, jaren 60 wijk ‘Het Lage Land’, is een zeer groene en ruim opgezette wijk. Scholen, recreatie, sportfaciliteiten en winkelcentra zijn allemaal in de directe nabijheid. Op vrijdag kun je gezellig de markt afstruinen op het winkelcentrum Lage land. Zin om lekker te shoppen? Dan kun je de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’ of het centrum van Rotterdam. Behoefte aan een lekkere wandeling? Dan is het grootste recreatie gebied van Rotterdam, het Kralingse Bos/plas voor jou op loopafstand! Het Kralingse bos is de ideale plek om te wandelen & te sporten (zeilen, zwemmen, hardlopen, golfen & bootcamp). Het Lage land is daarnaast op fietsafstand van de Erasmus Universiteit en is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. De bus, metro en trein zijn allemaal op loop-/fietsafstand. Door het uitstekende openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen in de omgeving (A16 en A20) liggen ook gemeenten als Den Haag, Delft en Utrecht binnen handbereik.

Indeling
Begane grond:
Entree, vestibule met toegang tot de technische ruimte met opstelplaats CV-ketel. Hal met meterkast, trapkast en trapopgang naar de 1e etage. Toilet met duobloc en is deels betegeld. Ruime en licht doorzonwoonkamer van ca.10.50 x 3.88 met linoleum vloer, openhaard en open keuken met bar. De keuken is opgesteld in U-opstelling en beschikt over divers inbouwapparatuur, zoals: AEG oven, inductie kookplaat, RVS afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang tot de fraai aangelegde, zonnige achtertuin met achterom, welke gelegen is op het zuidwesten. De tuin is voorzien van een overkapping en een vrijstaande houten berging. Aan de zijkant van de woning is een garage aangebouwd, welke via de voor- en achterkant te betreden is.

1e etage:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich slaapkamer 1 van ca. 4.13 x 3.88 welke voorzien is van een laminaatvloer, inbouwkast en airco. Slaapkamer 2 van ca. 3.40 x 2.61 is nu in gebruik als inloopkast. Met uitzondering van slaapkamer 1 is de gehele bovenverdieping voorzien van een linoleumvloer. De ruime badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator. Ook is er op de 1e etage nog een 2e separate toilet. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich slaapkamer 3 van ca. 4.13 x 3.88, welke nu ingericht is als werkkamer en slaapkamer 4 van ca. 3.14 x 2.61, welke gebruikt wordt als wasruimte. Vanuit deze ruimte is er ook toegang tot het balkon aan de achterzijde.


Algemeen:
- Eigen grond
- Woning volledig voorzien van dubbel glas en grotendeels kunststof kozijnen
- Kozijnen voor het laatst geschilderd in 2021
- Cv-ketel eigendom (2008, Intergas)
- Garage ( 8.95 x 2.45) en houten berging (2.50 x 2.45)
- Energielabel C
- Woningvloer en kopgevel zijn na-geïsoleerd
- Achtertuin op het Zuidwesten

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht