Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Van Bassenstraat 44
Rotterdam
Referentie:Archief Light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:150 m²
Totale woonoppervlakte:132 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1963
Bouwlagen:3
Gebouwgebonden buitenruimte:3 m²
Externe Bergruimte :6 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:5
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja, Doorzonkamer
Keuken:Ja, Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:Ja
Tuin breedte:6 m
Tuin diepte:11,5 m
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Parking:Nee

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Kunststof
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2016
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Kralingen
Oppervlakte:150 m²
EnergyClass:C
Geldig tot:5-12-2031
WOZ waarde:€ 351.000,00
Waardepeildatum:1-1-2021

Ruim en goed onderhouden 7-kamer woning met voor- en achtertuin (zuid)! De woning is centraal gelegen in een kindvriendelijke wijk en dichtbij scholen, het Kralingse bos en winkels.

De van Bassenstraat 44 biedt een oase van rust, in een prettige buurt, waar de bewoners elkaar nog groeten en oog hebben voor elkaar. Door het ontbreken van doorgaand verkeer is het er rustig toeven. Kinderen kunnen er veilig buiten spelen. Mede daardoor blijven de bewoners de buurt langdurig trouw!
Deze woning is aan de achterzijde zeer zonnig gelegen en voor kinderen is er speelgelegenheid op loopafstand. De straten zijn breed en er kan kosteloos aan de voorzijde van de woning worden geparkeerd. De woning is goed onderhouden en voorzien van diverse kunststof kozijnen met dubbelglas. De houten kozijnen zijn onlangs aan de buitenkant geschilderd.
Kortom: niets staat een langdurig en prettig verblijf in de weg!

Woonomgeving
De gemoedelijke, kindvriendelijke jaren zestig wijk ‘Het Lage Land’ is een zeer groene en ruim opgezette wijk. Scholen, recreatie, sportfaciliteiten en winkelcentra zijn in de directe nabijheid. Op vrijdag gezellig naar de markt lopen op het winkelcentrum 'Het Lage land'. Zin om lekker te shoppen? Pak de fiets en breng een bezoek aan het grote winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’ of rij naar het stadscentrum van Rotterdam. Voor een fijne wandeling is er het grootste recreatiegebied van Rotterdam, het Kralingse Bos met de naastgelegen Plas op korte afstand! Het is de ideale plek om te wandelen, te sporten, zoals zeilen, zwemmen, hardlopen en golfen. Ook voor kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden. ‘Het Lage Land’ is ook op fietsafstand van de Erasmus Universiteit en is zeer centraal gelegen ten opzichte van Openbaar Vervoer. Bus, metro en trein zijn op loop- of fietsafstand. Door het uitstekende OV en de belangrijke uitvalswegen in de omgeving (A16 en A20) zijn ook gemeenten als Den Haag, Delft en Utrecht vlot te bereiken.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met strakke wanden en meterkast, betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar de 1e etage, trapkast en toegang tot de dichte keuken. De keuken van 3.13 x 2.52 heeft aan beiden zijden een keukenblok in rechte opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; vierpits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel/vriescombinatie, combi (stoom) oven. De zeer lichte woonkamer van acht meter diep is voorzien van een houtenvloer, vaste kast, kunststof kozijnen en deur naar de achtertuin.
Bij de onder architectuur aangelegde voor- en achtertuin is een onderhoudsplan aanwezig. De achtertuin is tevens voorzien van een overkapping en in-lite tuinverlichting.

1e etage
Op deze etage bevinden zich 3 slaapkamers, de badkamer en trap naar de tweede etage.
De badkamer is betegeld tot het plafond en voorzien van een duoligbad, douche met glazen schuifwanden, wastafel en 2e toilet. Tevens is de badkamer voorzien van elektrische vloerverwarming. Naast de badkamer aan de voorzijde bevindt zich slaapkamer 1 met een afmeting van 3.95 x 3.52. Aan de achterzijde van het huis bevindt zich slaapkamers 2 van 4.04 x 3.44 met laminaatvloer en slaapkamer 3 van 3.06 x 2.50 met laminaatvloer + toegang tot het balkon.

2e etage
Overloop met een hobbyruimte van 2.04 x 1.50 met dakkapel, waskamer van 2.38 x 2.04 met opstelplaats CV-ketel (2016) en een aansluiting voor de wasmachine en droger.
Slaapkamer 4 en 5 hebben beiden een afmeting van 3.89 x 3.01, hebben brede dakkapellen met hardhouten kozijnen voorzien van dubbelglas.

Algemeen
• Achtertuin op het zuiden.
• Energielabel C (diverse kunststofhouten kozijnen, bijna volledig voorzien van dubbelglas, geïsoleerde muren en ondervloer).
• Eigen grond.
• Zonneschermen en screen aan de achterzijde.
• Stenen berging en een degelijke schutting.
• Riolering in straat en onder woning onlangs vernieuwd.
• Overkapping in de achtertuin van ca. 4.00 x 2.90.

Wilt u net zoals de verkopers ook jaren woongenot in een degelijk huis met ruime tuin? Wacht dan niet te lang, want voordat u het weet is het uit het aanbod verdwenen. Wij ontvangen u graag voor een bezoek om u kennis te laten maken en rond te leiden.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht