Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Pijpbloem 35
Rotterdam
Referentie:Archief light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, In woonwijk, Aan park
Perceeloppervlakte:151 m²
Totale woonoppervlakte:134 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1973
Inhoud:450 m³
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :6 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:5
Badkamers:Ja
WC:Ja
Woonkamer:33 m², Doorzonkamer
Keuken:9 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:72 m²
Tuin breedte:6 m
Tuin diepte:12 m
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:Ja

Comfort

Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Vloerisolatie

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Hillegersberg
EnergyClass:C
Geldig tot:16-12-2031

Ruime goed onderhouden 6 kamer woning met zonnige achtertuin op Zuidwest, gelegen in een rustige autovrije straat met uitzicht op een park!

Ruime goed onderhouden 6 kamer woning met zonnige achtertuin op Zuidwest, gelegen in een rustige autovrije straat met uitzicht op een park!

Omgeving:
De groene, ruim opgezette wijk ‘Ommoord’ is een wijk voor jong en oud. Scholen, recreatie, sportfaciliteiten en winkelcentra zijn allemaal in de directe nabijheid. Op woensdag kun je gezellig de markt afstruinen op het winkelcentrum Hesseplaats, daarnaast is het winkelcentrum Binnenhof ook in de buurt. Zin om lekker te shoppen? Dan kun je de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’. In het noorden van de wijk ligt het Ommoordse veld waar je veel sportende buurtbewoners zal zien. Ook is er een kinderboerderij aanwezig. De wijk is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. Zo is de bus en metro op loop- of fietsafstand te bereiken. Ook is het NS-station ‘Rotterdam Alexander’ dichtbij, waardoor gemeentes zoals Gouda & Utrecht binnen handbereik liggen.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, trapopgang naar 1e etage en toilet (wandcloset met fonteintje en geheel betegeld). De ruime doorzonwoonkamer van 9.19 x 3.85/ 3.33 heeft veel lichtinval, nette wand- en plafondafwerking en leidt tot de deels betegelde keuken in L-vormige opstelling. Deze beschikt over diverse inbouwapparatuur, waaronder gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-oven en een vaatwasser. De keuken brengt u naar de altijd zonnige achtertuin vanwege de ligging op Zuidwest. De achtertuin beschikt over een stenen berging, een achterom en nieuwe schuttingen aan beide zijden.

1e etage:
Overloop met toegang tot 4 ruime slaapkamers met laminaatvloer en een volledig betegelde badkamer. Slaapkamer 1 (3.86 x 3.55) en slaapkamer 4 (3.08 x 1.96) zijn gelegen aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer 2 (3.82 x 3.28) en slaapkamer 3 (3.82 x 2.54) zijn gelegen aan de achterkant van de woning. De badkamer beschikt over een douchecabine, wastafelmeubel, spiegelkast en 2e toilet (wandcloset).

2e etage:
De zolder is te bereiken met een vaste trap en kan gebruikt worden als bergruimte. Er zijn mogelijkheden om hier een vijfde en eventueel zelfs zesde slaapkamer van te maken door er twee dakkapellen op te plaatsen. Dak in 2022 intern geheel geïsoleerd en voorzien van een kunststof dakraam.









Algemeen:
* In het gehele huis ligt een laminaatvloer uit 2022.
* Erfpacht afgekocht tot 6-12-2088
* Stenen berging met elektra.
* Schuttingen achtertuin in 2022 geplaatst.
* Schilderwerk buitenkant geheel gedaan in 2022
* Meterkast vervangen in 2022
* Nokvorsten vervangen in 2022

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht