Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Zomerdoorn 12
Rotterdam
Referentie:Archief light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk
Perceeloppervlakte:156 m²
Totale woonoppervlakte:114 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1973
Inhoud:320 m³
Bouwlagen:2
Externe Bergruimte :8 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:59 m², Tuinkamer
Keuken:Ja, Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:51 m²
Tuin breedte:4,9 m
Tuin diepte:10,5 m
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op 1000 m tot 1500 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Snelweg:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Bank:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Kunststof
Dak:Plat dak
Beglazing:Hoogrendementsglas
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2005
Verwarmd water:Combiketel

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Hillegersberg

Leuke 4-kamer eengezinswoning met uitbouw, aanpandige bijkeuken, voor-en achtertuin en berging is gelegen in de wijk Ommoord en staat nu te koop.

Deze fraai uitgebouwde 4-kamer woning met grotendeels kunststof kozijnen, bijkeuken, voor- en achtertuin en berging gelegen in de wijk Ommoord staat nu te koop.

Omgeving:
De groene, ruim opgezette, jaren 60/70 wijk ‘Ommoord’ is een wijk voor jong en oud. Scholen, recreatie, sportfaciliteiten en winkelcentra zijn allemaal in de directe nabijheid. Op woensdag kun je gezellig de markt afstruinen op het winkelcentrum Hesseplaats, daarnaast is het winkelcentrum Binnenhof ook in de buurt. Zin om lekker te shoppen? Dan kun je de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’. In het noorden van de wijk ligt het Ommoordse veld waar je veel sportende buurtbewoners zal zien en er is een kinderboerderij aanwezig. Daarnaast is het op loopafstand van het Kralingse bos, het Bergsche bos, de Rotte en de Zevenhuizerplas. De wijk is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. Zo is de bus en metro op loop- of fietsafstand te bereiken. Ook is het NS-station ‘Rotterdam Alexander’ dichtbij, waardoor gemeentes zoals Gouda & Utrecht binnen handbereik liggen.

Indeling:
Entree/hal met meterkast, toilet met wandcloset, toegang tot de bijkeuken (van ca. 9 m2) en tot de ruime living. De living van 59 m2 en bestaat uit de woonkamer, eetkamer en half open keuken. De L-vormige keuken uit 2018 met een composiet aanrechtblad beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals; een 5 pits gaskookplaat (incl. wokbrander) afzuigkap, koelkast, vaatwasser. combi-/oven magnetron en een ingebouwd koffiezetapparaat . De tuingerichte woonkamer is in 2009 vergroot en beschikt over een openhaard, gestucte wanden en een hardhouten pui met openslaande deuren die toegang geven tot de achtertuin. De houten vlonder en een houten/betonnen erfscheiding in de tuin zijn beide vernieuwd in 2021. Ook beschikt de tuin over een vrijstaande berging van 8 m2, met overdekte toegang achterom. De achtertuin grenst aan een doodlopende straat.

1etage:
Ruime overloop met een vaste kast met opstelplaats CV-ketel. 3 Slaapkamer van rersp; 4.63 x 2.81 aan de voorzijde van de woning, 3.05 x 2.75 en 3.05 x 1.78 beiden gelegen aan de achterzijde van de woning. De badkamer beschikt over een douchecabine, 2e wandcloset, kunststofligbad en een wastafelmeubel met spiegelkast. Daarnaast beschikt de badkamer ook over een klein raam voor daglicht en ventilatie.

Algemeen:
* Voorzijde is autovrij en gelegen aan groenvoorziening.
* Woning is zonder klussen te betrekken, intern schilderwerk uit 2021
* Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ dubbelglas.
* Kunststof kozijnen beg. grond voorzijde 2023
* Erfpacht tot 11-04-2100 afgekocht (gehele looptijd).

Kortom geen zin om te klussen en onderhoudsvriendelijk willen wonen maak dan een afspraak.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht