Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Roerdomplaan 27
Rotterdam
Referentie:Archief light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:349 m²
Totale woonoppervlakte:141 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1950
Inhoud:648 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:34 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:16 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:5
Badkamers:1
WC:2
Keuken:6 m², Dichte keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:154 m²
Tuin breedte:11 m
Tuin diepte:14 m
Tuin oriëntatie:Noord
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 plaats
Garage Oppervlakte:21 m²
Garage Types:Aangebouwd steen
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen
Parking:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Dak:Schilddak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel - Remeha Tzerra
Verwarming bouwjaar:2015
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Dakisolatie, Vloerisolatie

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Charlois, Charlois
Oppervlakte:314 m², 35 m²
EnergyClass:E
Geldig tot:9-12-2030
WOZ waarde:€ 347.000,00
Waardepeildatum:1-1-2021

Een waar pareltje van zuid! Op een gewilde, mooie locatie gelegen semi vrijstaand royaal herenhuis op 349 m² eigen grond met aanpandige garage en fraai aangelegde tuinen!

Let op de genoemde prijs betreft een bieden vanaf prijs!

Een waar pareltje van zuid! Op een gewilde, mooie locatie gelegen semi vrijstaand royaal herenhuis op 349 m² eigen grond met aanpandige garage, 5 slaapkamers en een fraai aangelegde voor- en achtertuin!

Omgeving:
De oude karakteristieke wijk Charlois kent vele voorzieningen. Om de hoek van deze woning vindt u ‘Ahoy’ waar de gezelligste evenementen en de tofste concerten plaatsvinden. Met daartegenover het overdekte winkelcentrum Zuidplein waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen maar ook voor uw winkelplezier. Tevens is dit een knooppunt waar zich meerdere bus- en metrostations bevinden die u direct naar meerdere bestemmingen kunnen brengen. Ook met eigen vervoer bent u via de nabij gelegen snelweg zo op de Ring van Rotterdam. Daarnaast bevindt zich op slechts enkele minuten rijden Rotterdam Centrum waar altijd wel iets te beleven is. Het Zuiderpark ligt op steenworpafstand, en ook hier is genoeg te doen. Kortom; Ideaal als u op zoek bent naar een plek waar veel te doen is in combinatie met genoeg groen.

Indeling
Begane grond:
Ruime en zonnige voortuin op het zuiden met eigen oprit, toegang tot de garage en smaakvol aangelegd met een leuke vijverpartij.

Entree woning, hal met een originele granitovloer en meterkast. Van hieruit toegang tot de toiletruimte, keuken, eetkamer en woonkamer. De toilet ruimte is deels betegeld en voorzien van een wandcloset. De ruime L-woonkamer 6.14 x 5.85/3.65 heeft een frisse, lichte uitstraling door de vele hoge raampartijen en is voorzien van een keurige parketvloer. Middels de ensuite deuren is er toegang tot de eetkamer van 4.17 x 3.61, welke toegang biedt tot de achtertuin middels openslaande deuren. De dichte keuken van 2.49 x 2.33 met granitovloer is voorzien van 2 keukenblokken in rechte opstelling welke over diverse inbouwapparatuur beschikken, zoals: inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven/magnetron, afzuigkap en koelkast.

De groene en fraai aangelegde achtertuin, bereikbaar via de keuken en eetkamer, beschikt over een fontein, een overkapping met buitenkeuken en een gezellige hoek waar u heerlijk kunt loungen op zomerse dagen! Dankzij de diepte van maar liefst 14 meter zijn er in de tuin de gehele dag zon- en schaduwplekken beschikbaar. Tevens is de tuin bereikbaar via een af te sluiten poort naar de Fazantstraat.

De ruime garage van ca. 21m² is vanaf de voorzijde te bereiken middels een harmonicadeur of vanuit de achtertuin. In de garage bevinden zich ook een extra koel-/vriescombinatie en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.




1e etage:
Overloop met toegang tot 5 slaapkamers, badkamer en 2e toilet.
Aan de voorzijde bevinden zich slaapkamer 1 (3.66 x 3.62) met vaste kasten, keukenblok met spoelbak en een vaste trap naar de zolder. Op deze zolder is een leuk slaapvertrek gerealiseerd. Slaapkamer 2 (3.66 x 2.42) met vaste kast. De tijdloze badkamer (1.96 x 1.87) is voorzien van een douchecabine, dubbel wastafelmeubel met spiegelkast en een designradiator. Slaapkamer 3 (4.33 x 3.62) met vaste kasten, slaapkamer 4 2.69 x 2.32. Vanuit de hal, middels een kleine trap, komt u in de 5e slaapkamer (5.48 x 3.17) terecht, welke boven de garage is gesitueerd. De bergvliering is te bereiken via de vlizotrap, welke op de overloop van de 1e etage uitkomt.

Algemeen:
- Gelegen op eigen grond
- Woning voorzien van 10 zonnepanelen
- Woning voorzien van vloerisolatie (kruipruimte geïsoleerd middels schelpenlaag), dakisolatie en geheel met dubbele beglazing
- Buitenzijde in 2020 geschilderd
- Riante fraai aangelegde tuin
- Garage ca. 21 m²
- Parkeren op eigen terrein
- 5 slaapkamers
- Oplevering in overleg.
- Let op de genoemde prijs betreft een bieden vanaf prijs!

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht