Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Prinsenlaan 226
Rotterdam
Referentie:Nieuw mdl
Vraagprijs:Verkocht
Type:Gebouw
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan water
Totale woonoppervlakte:102 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1995
Bouwlagen:1
Op verdieping:3
Gebouwgebonden buitenruimte:11 m²
Externe Bergruimte :3 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking
VVE kenmerken:Inschrijving Kamer van koophandel
VvE vergadert minimaal 1 keer per jaar
Periodieke bijdrage
Reservefonds/reservefondsen
Meer Jaren Onderhoudsplan opgesteld (MJOP)
Collectieve Opstalverzekering
VVE kenmerken:€ 224/maand

Indeling

Kamers:2
Slaapkamers:1
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:50 m², Woonkamer
Keuken:1 m², Open keuken
Berging:3 m²
Balkon:11 m²
Tuin oriëntatie:Zuid
Parking:Ja

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Plat dak met bitumineuze dakbedekking
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Kralingen
Indexnummer:A11
Certificaat Nr.:100400784
EnergyClass:A
Geldig tot:31-1-2032
WOZ waarde:€ 285.000,00
Waardepeildatum:1-1-2020

Luxe uitgevoerd en verbouwd appartement van 102 m2, op de 3e etage met berging en zonnig balkon op het zuiden, centraal gelegen in de wijk Prinsenland!

Bent u op zoek naar een meer dan 100 m2, luxe afgewerkte appartement? Op de 3e etage met lift en in de wijk Prinsenland bieden wij u dit nu aan! Deze nette woning beschikt over een ruime living, 1 slaapkamer, 1 badkamer, 1 toilet en een ruim balkon gelegen op het zuiden waar je op zomerse dagen heerlijk kunt genieten van de zon! Daarnaast ligt de woning op de ideale plek. Op minder dan 5 minuten loopafstand vindt u namelijk winkelcentrum Het Lage Land, bushaltes, een parkje aan het water waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen en overige voorzieningen voor ontspanning.

Omgeving:
De gewilde wijk Prinsenland is een kindvriendelijk en groene wijk uit de jaren ‘90. De wijk beschikt over een breed scala aan verschillende typen woningen. De woning ligt vlakbij het zeer groene Prinsenpark, waar kinderen met hun ouders spelen, jongeren zich vermaken op de skatebaan of voetballen, ouderen op bankjes van de zon genieten en sportieve buurtbewoners hardlopen. Voor de kleintjes ligt middenin het park de speeltuinvereniging Pietje Bell. Daarnaast is het grootste recreatie gebied van Rotterdam, het Kralingse Bos/plas voor jou op fietsafstand! Het Kralingse bos is de ideale plek om te wandelen & te sporten (zeilen, zwemmen, golfen & bootcamp). Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het gemoedelijke winkelcentrum "Het Lage Land" of Winkelcentrum “Prinsenland”. Zin om lekker te shoppen? Dan kunt u de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’ of het centrum van Rotterdam. De wijk is daarnaast op fietsafstand van de Erasmus Universiteit en is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. De bus en metro zijn allemaal loop-/fietsafstand. Daarnaast zijn de OV knooppunten Kralingse Zoom & Capelsebrug ook dichtbij. In de buurt bevinden zich meerdere scholen en BSO’s en ook zijn tal van voorzieningen in de gezondheidszorg nabij.

Indeling

Entree:
Afgesloten centrale hal met bellentableau, brievenbussen, de kelderbergingen, het trappenhuis en de lift.

3e etage:
Entree , hal met meterkast en toegang tot alle ruimtes. De berging van ca. 3,5m² is voorzien van een wasmachine en droger aansluiting. Naast de berging bevindt zich de badkamer, welke is voorzien van een ruime inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en designradiator. Het separate toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De living van ca. 50 m² is voorzien van een riante keuken in L-opstelling, welke beschikt over veel opbergruimte en is voorzien van divers inbouwapparatuur, zoals: Quooker, 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en Siemens combi-oven/magnetron. De living beschikt tevens over een airco. De slaapkamer (samengevoegd) welke net als de overige ruimtes is voorzien van een tijdloze laminaatvloer, is ca. 20m² en heeft een luxe vaste kastenwand. Daarnaast biedt de slaapkamer toegang tot het balkon van ca. 11m², welke gelegen is op het zuiden. Het balkon is voorzien van zonwering.

Algemeen:
- Super centraal gelegen
- Energielabel A
- Erfpacht (canon afgekocht t/m 09-05-2044)
- Cv-ketel eigendom (bj 2014)
- Woning is voorzien airco en zonwering
- Maandelijkse VvE bijdrage van €223,82
- Berging op de begane grond
- Bus- en metrohalte op loopafstand

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht