Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Rijstgras 92
Rotterdam
Referentie:Archief light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk
Perceeloppervlakte:150 m²
Totale woonoppervlakte:103 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1969
Inhoud:302 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:22 m²
Externe Bergruimte :6 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:33 m², Doorzonkamer
Keuken:11 m², Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Berging:6 m²
Tuin:Ja
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Winkel:Ja - op 1500 m tot 2000 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Bank:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Gedeeltelijk dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2016
Verwarmd water:CV-Ketel
Internet:Ja
Zonnewering:Ja

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Hillegersberg
Oppervlakte:150 m²

Ruime 5-kamer eengezins(tussen)woning met ruime achtertuin op het westen, welke gelegen is in een rustige en kindvriendelijke wijk nabij het OV en overige voorzieningen.

Ruime 5-kamer eengezins(tussen)woning met ruime achtertuin op het westen, welke gelegen is in een rustige en kindvriendelijke wijk nabij het OV en overige voorzieningen.

Woonomgeving:
De groene, ruim opgezette, jaren 60 wijk ‘Ommoord’ is een wijk voor jong en oud. Scholen, recreatie, sportfaciliteiten en winkelcentra zijn allemaal in de directe nabijheid. Op woensdag kun je gezellig de markt afstruinen op het winkelcentrum Hesseplaats, daarnaast is het winkelcentrum Binnenhof ook in de buurt. Zin om lekker te shoppen? Dan kun je de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’. In het noorden van de wijk ligt het Ommoordse veld waar je veel sportende buurtbewoners zal zien. Ook is er een kinderboerderij aanwezig. De wijk is centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. Zo is de bus en metro op loop- of fietsafstand te bereiken. Ook is het NS-station ‘Rotterdam Alexander’ dichtbij, waardoor gemeentes zoals Gouda & Utrecht binnen handbereik liggen.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, trapopgang naar 1e verdieping en toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld (grijs/wit) en voorzien van een wandcloset en een fonteintje. De doorzonwoonkamer (8.7 x 3.73/2.83) zorgt voor veel lichtinval en beschikt over een laminaatvloer. Via de woonkamer en hal heb je toegang tot de half-open keuken. Via de woonkamer en hal heb je toegang tot de keuken. De keuken staat in een rechte opstelling en is voorzien van bovenkasten. Daarnaast beschikt de keuken over diverse apparatuur: gaskookplaat met afzuigkap en combi-oven. Naast het keukenblok bevindt zich een opberg/voorraadkast. Vanuit de keuken heb je toegang tot de achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van zonwering en een vrijstaande schuur. De achtertuin leidt naar het achterpad met een beek en bomen wat zorgt voor meer privacy.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot alle slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde van de woning bevinden twee slaapkamers, resp. (3.26 x 2.83) & (3.26 x 2.85). Aan de achterzijde bevinden zich ook twee slaapkamers, resp. (3.79 x 2.83) & (3.92 x 2.85) elk 3,79 en 3,92 bij circa 2,84. De betegelde badkamer heeft een douchecabine, wastafelmeubel met spiegel en een tweede toilet.

2e verdieping/vliering:
Op de overloop bevindt het luik naar de zolder (5.81 x 3.74). Het is mogelijk om op zolder een dakkapel aan de voor en achterzijde te plaatsen om zo nog meer woonruimte te creëren.

Algemeen:
* Gelegen op eigen grond
* Warm water en verwarming via CV-ketel (2016)
* Gelegen in een kindvriendelijke wijk met alle voorzieningen dichtbij
* Gratis parkeren voor de deur

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht