Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Raaigras 13
Rotterdam
Referentie:archief light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:171 m²
Totale woonoppervlakte:128 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1969
Inhoud:398 m³
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :6 m²
Algemene staat:Direct te aanvaarden

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:18 m², Doorzonkamer
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Berging:6 m²
Tuin:Ja
Tuin breedte:6 m
Tuin diepte:12,5 m
Tuin oriëntatie:Noord
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2016
Verwarmd water:Combiketel

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Hillegersberg
Oppervlakte:171 m²
Certificaat Nr.:582640155
EnergyClass:C
Geldig tot:23-5-2032
WOZ waarde:€ 296.000,00
Waardepeildatum:1-1-2021

Ruime 5-kamer tussenwoning met 2 dakkapellen, ruime living van ca. 44 m², zonnige voor- en achtertuin met berging en achterom.

Op een centrale locatie in de groene, kindvriendelijke wijk Ommoord staat deze ruime 5-kamer tussenwoning met 2 dakkapellen, ruime living van ca. 44 m², voor- en achtertuin met berging en achterom.

Omgeving:
De jaren '60/'70 wijk ‘Ommoord’ is een wijk voor jong en oud. Scholen, recreatie, sportfaciliteiten en winkelcentra zijn allemaal in de directe nabijheid. Op woensdag kun je gezellig de markt afstruinen op het winkelcentrum Hesseplaats, daarnaast is het winkelcentrum Binnenhof ook in de buurt. Zin om lekker te shoppen? Dan kun je de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’. In het noorden van de wijk ligt het Ommoordse veld waar je veel sportende buurtbewoners zal zien. Ook is er een kinderboerderij aanwezig. De wijk ligt centraal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (metro, bus en trein). Kortom, dit huis zit boordevol potentie!

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en vaste trapkast. De deels betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset en fonteintje. Ook bevindt zich in de hal de trapopgang welke naar de bovengelegen verdiepingen leidt. Vanuit de hal kom je in de woonkamer van ca. 18 m2. De woonkamer heeft een frisse uitstraling door de witte muren en een grote hoeveelheid lichtinval. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een open, ruime keuken met een schiereiland. De keuken heeft een strakke afwerking en beschikt over diverse inbouwapparatuur, zoals: RVS afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser. De gehele woonkamer en hal zijn voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. Door de diepte van de achtertuin ervaart u heel wat zonuren, zelfs met een ligging op het noorden! De achtertuin beschikt over een houten berging en is tevens via de achterzijde bereikbaar.

1e verdieping:
De overloop biedt toegang tot alle vertrekken op de eerste verdieping. De 1e verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer. De betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, opbergkast en een tweede toilet. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers samengevoegd tot één ruime slaapkamer. Indien gewenst is het relatief eenvoudig om hier weer 2 slaapkamers van te maken. Aan de voorzijde van de woning liggen slaapkamer 2 en 3. Beide kamers zijn keurig afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
De open zolder is voorzien van 2 dakkapellen, hierdoor is er een mooie zolderkamer ontstaan. Op deze verdieping bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger, daarnaast staat hier ook de CV-ketel. De zolderkamer is ook effectief ingedeeld, waardoor er ook veel opbergruimte is gecreëerd.


Algemeen
- Gelegen op 137 m2 eigen grond;
- Verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. cv-combiketel (huur, 2016);
- Heerlijke en zonnige voor- en achtertuin, ligging zuid en noord.
- Plezierige woonomgeving met alle relevante faciliteiten in de nabijheid aanwezig;
- Scholen en kinderdagverblijven op loopafstand
- Woonoppervlakte ca. 128 m²;
- Oplevering in overleg.

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht