Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Hermine Moquettestraat 30
Rotterdam
Referentie:Archief light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, In woonwijk, Aan park, Open ligging
Perceeloppervlakte:96 m²
Totale woonoppervlakte:112 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1993
Inhoud:370 m³
Bouwlagen:3
Gebouwgebonden buitenruimte:2 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:26 m²
Keuken:11 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:42 m²
Tuin breedte:4,1 m
Tuin diepte:10 m
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bank:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Kralingen
Oppervlakte:96 m²
Certificaat Nr.:434434760
EnergyClass:B
Geldig tot:26-11-2030

Heerlijke tussenwoning in de gewilde wijk 'Prinsenland' met achtertuin op het zuiden en vrij uitzicht op een park met een waterpartij!

Heerlijke tussenwoning in de geliefde wijk 'Prinsenland' met achtertuin op het zuiden en vrij uitzicht op een park met een waterpartij!

Woonomgeving:
De gewilde wijk Prinsenland is een kindvriendelijk en groene wijk uit de jaren ‘90. De wijk beschikt over een breed scala aan verschillende typen woningen. De woning ligt vlakbij het zeer groene Prinsenpark, waar kinderen met hun ouders spelen, jongeren zich vermaken op de skatebaan of voetballen, ouderen op bankjes van de zon genieten en sportieve buurtbewoners hardlopen. Voor de kleintjes ligt middenin het park de speeltuinvereniging Pietje Bell. Daarnaast is het grootste recreatie gebied van Rotterdam, het Kralingse Bos/plas voor jou op fietsafstand! Het Kralingse bos is de ideale plek om te wandelen & te sporten (zeilen, zwemmen, golfen & bootcamp). Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het gemoedelijke winkelcentrum "Het Lage Land" of Winkelcentrum “Prinsenland”. Zin om lekker te shoppen? Dan kunt u de fiets pakken en een bezoekje brengen aan het grote winkelcentrum ‘Alexandrium Shopping Mall’ of het centrum van Rotterdam. De wijk is daarnaast op fietsafstand van de Erasmus Universiteit en is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer. De bus en metro zijn allemaal loop-/fietsafstand. Daarnaast zijn de OV knooppunten Kralingse Zoom & Capelsebrug ook dichtbij. In de buurt bevinden zich meerdere scholen en BSO’s en ook zijn tal van voorzieningen in de gezondheidszorg nabij.

Indeling:
Begane grond:
Entree/ hal met meterkast. Het deels betegeld toilet is voorzien van een duobloc met fonteintje. De inpandige berging met was-/droog aansluiting (3.60x 2.00) is ook van buitenaf toegankelijk is. De hal biedt toegang tot de tuingerichte woonkeuken van 5.80 x 4.00 met trapopgang naar de 1e etage, trapkast en de toegang tot de achtertuin. De open keuken in L-vormige opstelling is voorzien van veel opbergruimte en verschillende inbouwapparatuur waaronder: een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser (Miele), koel-/vriescombinatie en combi- oven/magnetron (Miele). De woonkeuken biedt toegang tot de achtertuin met een ligging op het Zuiden en voorzien van een een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

1e etage:
Open en royale doorzon woonkamer van 9.40 x 4.00 voorzien van een laminaatvloer. De woonkamer biedt genoeg ruimte om een extra kamer te bouwen die eventueel kan dienen als 4e slaapkamer of als kantoor.

2e etage:
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer met bergruimte. De bergruimte met de CV-ketel opstelling en mechanische ventilatie. De grote slaapkamer 4.00x 2.82 bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een balkon (op het Zuiden). De 2e slaapkamer van 3.59 x 1.96 en de 3e slaapkamer van 3.59 x 1.96 zijn beide aan de voorzijde gelegen. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met hand- en regendouche, handdoekenradiator, wastafelmeubel met spiegel en 2e toilet.

Algemeen:
- Vrij uitzicht aan de voorzijde!
- Op loopafstand van diverse winkels, (basis)scholen en openbaar vervoer.
- Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- Bouwjaar: 1993
- Energielabel: B
- Erfpachtgrond, einddatum 14-12-2091
- Erfpachtcanon afgekocht t/m 13-12-2042
- Enkele kozijnen verdienen aandacht om vervangen te worden.
- Oplevering in overleg

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht