Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Tochtenweg 17
Rotterdam
Referentie:Marco
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:140 m²
Totale woonoppervlakte:110 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1987
Inhoud:345 m³
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :3 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:3
Badkamers:2
WC:2
Woonkamer:, Woonkamer
Keuken:Nee, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Berging:
Tuin:Ja
Tuin breedte:7,5 m
Tuin diepte:11,5 m
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Dak:Zadeldak
Verwarming:Stadsverwarming
Verwarmd water:Collectief

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Rotterdam
Oppervlakte:140 m²
Certificaat Nr.:707915466
EnergyClass:C
Geldig tot:25-3-2030

4 (voorheen 5)-kamer kwadrantwoning met zij- en achtertuin gelegen in een kindvriendelijke wijk, vlakbij de natuur (Zevenhuizerplas) en vlakbij openbaar vervoer!

4 (voorheen 5)-kamer kwadrantwoning met zij- en achtertuin gelegen op eigen grond in een kindvriendelijke wijk, vlakbij de natuur (Zevenhuizerplas) en vlakbij openbaar vervoer!

Woonomgeving
De jaren 70/80 wijk ‘Zevenkamp’ is een kindvriendelijke wijk met veel voorzieningen. Scholen, recreatie, sportfaciliteiten en winkelcentra zijn allemaal in de directe nabijheid. In het hart van de wijk ligt het winkelcentrum Zevenkamp en het recreatiecentrum Zevenkampse ring (zwembad). De grote speeltuin Taka Tuka land, de wijkspeeltuin Kuinder en de diverse sportterreinen zorgen er voor dat kinderen zich niet hoeven te vervelen! Op zoek naar natuur en rust? Dan is het Wollefoppenpark, de Rottemeren en het Bergse bos & de Zevenhuizerplas allemaal op loop-/fietsafstand! De Zevenhuizerplas biedt veel mogelijkheden met betrekking tot recreatie. Zo kun je varen, suppen en waterskiën op de Zevenhuizerplas! De wijk is daarnaast zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer (bus, trein en metro). Zo zijn meerdere metrostations (De tochten, Ambachtsland, Nieuw Verlaat) op loop-/fietsafstand, waardoor je zo in het centrum van Rotterdam bent! Aan de zuidkant van de wijk bevindt zich ook een verbinding naar de rijksweg A20, waardoor de wijk goed bereikbaar is.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met toiletruimte, welke geheel is betegeld en voorzien is van een wandcloset. Vanuit de hal heb je toegang tot de living. De living (43 m²) beschikt over veel lichtinval door de vele raampartijen die aanwezig zijn en is voorzien van een laminaatvloer. Tevens beschikt de living over een open haard met een stenen schouw. Vanuit de living heb je, via de schuifpui, toegang tot de achtertuin. De ruime achtertuin is gelegen op het zuid-oosten. De open keuken is voorzien van een kook-(schier)eiland en beschikt over veel opbergruimte door de hoge kasten. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: oven, afzuigkap, kookplaat, koel/vriescombinatie en vaatwasser.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. In de huidige situatie zijn er 2 slaapkamers aanwezig op deze verdieping, resp. (5.25 x 3.35) en (3.30 x 3.00). De ruime slaapkamer beschikt over een vaste kast en opbergruimte in de vorm van knieschotten. Tevens is deze slaapkamer gemakkelijk terug te brengen tot 2 slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over een laminaatvloer. De badkamer (2.10 x 173) is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, wandcloset en wastafel.

2e verdieping:
Overloop met wasmachineaansluiting. De 2e verdieping beschikt over een grote dakkapel. Tevens vindt je hier ook de 3e slaapkamer (4.06 x 330). De slaapkamer beschikt over een vrijstaand ligbad en opbergruimte (knieschotten).

Algemeen:
* Gelegen op eigen grond.
* diverse hardhouten en kunststof kozijnen met dubbelglas.
* Stadsverwarming
* Voorzien van dubbel glas
* Beschikt over zij- en achtertuin!
* Gratis parkeergelegenheid in de buurt

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht