U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3056 AK Rotterdam

VERKOCHT! Dat is snel gegaan... deze woning was een perfect match met een van onze klanten uit ons zoekbestand!

Wonen tussen stad en natuur? Dan is deze 4-kamer tussenwoning precies wat jij zoekt! De woning ligt in een kindvriendelijke en centrale wijk en beschikt over 3 slaapkamers en een inpandige berging.

Persoonlijk stukje van de eigenaar:
"Met ontzettend veel plezier heb ik hier gewoond de afgelopen jaren! De buurt is mooi groen, heerlijk rustig, maar ook super centraal. Het Bergse Bos aan de ene kant, de Kralingse plas aan de andere kant, maar ook in het centrum van Rotterdam ben je zo. Kindvriendelijk, fijne eetgelegenheden om de hoek en lieve buren aan alle kanten. Met recht een superfijne wijk, Nieuw Terbregge! Het is een heerlijk huis, met een fijne tuin waar je in de lente en zomer lekker buiten kan zitten, doch beschut. Ik wens de toekomstige bewoners ontzettend veel woonplezier toe!"

Woonomgeving:
De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Nieuw-Terbregge dichtbij diverse voorzieningen waaronder speeltuintjes, een basisschool, openbaar vervoer en recreatievoorzieningen zoals hockey-, tennis- en voetbalverenigingen en golfbanen. Zin om te winkelen? Dan kun je terecht bij het gezellige Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg of het winkelcentrum De Binnenhof. Of even lekker zin in wat ontspanning? Met het Kralingse Bos en de Bergse Plassen in de directe omgeving komt dat helemaal goed! Fiets lekker langs Rotte naar het Lage Bergse Bos in of huur een bootje/SUP en maak een relaxte vaart over De Rotte! Daarnaast ben je slecht in 15 minuutjes fietsen in hartje Rotterdam. Ook zijn de uitvalswegen A16 en A20 goed bereikbaar.
De wijk ligt dus 'middenin" de stad, maar met een dorps karakter waarin je woont met veel groen en water om je heen!

Niet gevonden wat u zocht? Schijf u dan vrijblijvend in en u wordt op de hoogte gehouden van ons nieuwe aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu HMJ Makelaardij