Helaas! Deze woning is verkocht.
Naar iets vergelijkbaars opzoek? Schrijf u dan in als zoeker en blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod.

Schrijf u in

Algemeen

Adres:Ferry Wiennekestraat 1
Rotterdam
Referentie:Archief Light
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:221 m²
Totale woonoppervlakte:126 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1989
Inhoud:403 m³
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:16 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:7 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja, Woonkamer
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Bijkeuken:6 m²
Berging:8 m²
Balkon:7 m²
Tuin:63 m²
Tuin breedte:7 m
Tuin diepte:9 m
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1

Comfort

Winkel:Ja - op 1000 m tot 1500 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:Stadsverwarming
Verwarmd water:Collectief
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
Internet:Ja
Zonnewering:Ja
Kabel:Ja

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Rotterdam
Oppervlakte:221 m²

Waan jezelf in Oostenrijk! Deze charmante 4-kamer chaletwoning met eigen oprit en berging.

Waan jezelf in Oostenrijk! Deze charmante 4-kamer chaletwoning met eigen oprit en berging bevindt zich in een rustige wijk nabij de Zevenhuizerplas, waar u heerlijk kunt genieten van de natuur!

Woonomgeving:
De jaren 70/80 wijk ‘Zevenkamp’, is een kindvriendelijke wijk met veel voorzieningen. Scholen, recreatie, sportfaciliteiten en winkelcentra zijn allemaal in de directe nabijheid. In het hart van de wijk ligt het winkelcentrum Zevenkamp en het recreatiecentrum Zevenkampse ring (zwembad). De grote speeltuin Taka Tuka land, de wijkspeeltuin Kuinder en de diverse sportterreinen zorgen er voor dat kinderen zich niet hoeven te vervelen! Op zoek naar natuur en rust? Dan is het Wollefoppenpark, de Rottemeren en het Bergse bos & de Zevenhuizerplas allemaal op loop-/fietsafstand! De Zevenhuizerplas biedt veel mogelijkheden met betrekking tot recreatie. Zo kun je varen, suppen en waterskiën op de Zevenhuizerplas! De wijk is daarnaast zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer (bus, trein en metro). Zo zijn meerdere metrostations (De tochten, Ambachtsland, Nieuw Verlaat) op loop-/fietsafstand, waardoor je zo in het centrum van Rotterdam bent! Aan de zuidkant van de wijk bevindt zich ook een verbinding naar de rijksweg A20, waardoor de wijk goed bereikbaar is.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met toegang tot de woonkamer, trapopgang, opbergkast en toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een fonteintje. De ruime woonkamer/eetkamer (ca. 43 m²) beschikt over een knusse open haard (2019 geveegd) en is daarnaast voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming en een convectorput. Via de schuifpui heb je toegang tot de achtertuin. De achtertuin (7.00 x 9.00) is gelegen op het zuidwesten. De open keuken staat in een L-opstelling met bovenkasten. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken (2.50 x 2.40), waar tevens ook de aansluiting voor de wasmachine en droger is. Vanuit de bijkeuken kunt u doorlopen naar de berging (3.85 x 2.02) die ook bereikbaar is via de garagedeur aan de voorzijde van de woning

1e verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken, opbergkast en trapopgang naar de 2e verdieping. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers, resp (4.60 x 2.72) & (4.60 x 3.75), beide voorzien van een laminaatvloer. Één slaapkamer biedt toegang tot het balkon aan de voorzijde van de woning. Het balkon (4.60 x 1.60) is gelegen op het noordoosten en waar u met Oostenrijkse Geraniums de sfeer van Oostenrijk helemaal naar boven brengt!

2e verdieping:
Ruime zolder met velux dakramen. De zolder beschikt over veel opbergruimte door de knieschotten over de gehele lengte van de woning en is voorzien van een laminaatvloer. Op de zolder zijn er nog een mogelijkheden tot het creëren van extra slaapkamers.

Algemeen:
* Erfpacht t/m 27 mei 2087, afgekocht t/m 27 mei 2038
* Gehele buitenzijde (kozijnen, deuren, dakrand, balkon, houtwerk alsmede de lateien en garagedeur) is in 2020 geschilderd
* Verwarming en warm water via stadsverwarming
* Oplevering in overleg
* Parkeren op uw eigen oprit
* Vlakbij de Zevenhuizerplas

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht